RSS
Container Icon

BANGUN PAGI

Assalamualaikum semua...
Anna nak tanya, tadi pagi ada sesape tak jadi macam gambar di bawah ni?

  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

23 comments:

Dikbi Kamaruddin said...

ada tp kelmarin...dah bangun kul 6, pastu tido balik..kul 8 baru bangun padahal masuk opis kul 8.30am. apalagi, kelam kabut la...huhu

Hnahdy said...

hahaha kelawar betul.. drpada duduk atas katil cmtu. baik wat keja apa2.. panjang gak nak ambik masa utk tido

Miss Zahirah said...

xde2.. nsib baik tido nyenyak mlm tdi.. ;)

Crack said...

\(-_-)/ saya2...jadi harini...punch card kol 730 plak tuh...

محمد رازيق said...

hehe. ni kes imsomnia ni.

Acik Riotaro said...

acik okay aje pg neh,, heheh

Ratu Hatiku said...

hehehe...biasanya jadi bila hari Isnin..

s h a said...

alolo...ciannye kalo jadi cmtu.sha selalu tdo awal.hehe :)

Misz Fazie said...

pernah! bila terminum air nescafe tgh2 mlm. hehe

snf said...

hehehhe bila minum neskape je mula alh mcm nie stat nak pagii mula ase nntok membe len baru ja abngun heheh nie lah bess jadi student .kihkih

Cik Yaya said...

haha wat mase ni xpernah...
adesss lau adi tu..boleh skit pale thp luar biasa ni...trus MC..haha

ANNA MARIANA said...

Dikbi Kamaruddin - hehehehe...sama la ngan anna... buka skali tapi hari2 cmni..

ANNA MARIANA said...

Hnahdy - hahahahha... teruk kan kalo jadi cmni...

ANNA MARIANA said...

Miss Zahirah - ^___^

ANNA MARIANA said...

Crack - hahahahha...
xpe2, nanti jgn lewat dah..

ANNA MARIANA said...

محمد رازيق - hahahahhahaha....

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - ^o^

ANNA MARIANA said...

Ratu Hatiku - itu sudah semestinya... =)

ANNA MARIANA said...

s h a - wa, anna pula selagi belum
pukul 2 pagi ke atas,
jangan harap la
nak mengantuk..

ANNA MARIANA said...

Misz Fazie - ni mesti nak study kan? =)

ANNA MARIANA said...

snf - jadi studen banyak jugak kelebihan kan... =)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - mc adalah perkara yang best kan... =)

Aida Omar said...

haha pernah jugak jadi.. tapi tak lah baring termenung je.. kadang2 baca buku, buat kerja sikit ke. Tapi bila siangnya pening kepala sebab tak cukup tidur mood pun bergeloralah jawabnya. hehe :)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST