RSS
Container Icon

HARI PERTAMA DI PULAPOL

Hai semua...
Oklah seperti yang Anna 
janjikan pada semua di entri yang lalu untuk
 menceritakan tentang serba
 sedikit kehidupan Anna di Pulapor..
Kami bergerak dari Pulau Pinang jam 0700hrs 
dan 
kami tiba jam 1800hrs
 di Pulapol Segamat..
 Macam biasa lah, segala peraturan telah
 dijalankan yang terutama
 sekali hp di'rampas'.. 
Hihihihi..
Dah xde dah nak selit2 bagai.. 
So, dengan rela hati Anna serahkan...
sumber dari fb pulapol segamat
Selesai semua, kami diagihkan 
mengikut bilik dan platun masing2..
Anna dan Tunang Anna dapat Platun 2..
 Wah, memang rezeki kami.. 
Alhamdulillah...
Selesai semuanya, kami diberi taklimat mengenai 
displin dan pantang larang sewaktu berada disana..
Habis saja, kami dibenarkan balik
 ke bilik masing2 untuk berehat
 dan tido awal sebab esoknya 
kami akan memulakan 
aktiviti kami tepat jam 0500hrs..
So, hari pertama???
Kita berjumpa di next entri ok..
Tunggu tauuu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Kuazue Mohd said...

wah.. tak sabar nak dengar cerita selanjut nya....

Smartan Dad said...

Journey from Penang to Johor is really far and tiring!

BUNDA a.k.a KN said...

alhamdulillah anna dan tunang dapat tempat yang sama...bunda nak tanya ...Palapes kat UTM tu ..intitiut latihan tentera juga kan?..

Normi Nieza said...

syok tu anna..kursus sama ngn tunang..:)

aTieYusof Family said...

wahh beruntung lah sis dapat 1 platun dgn tunang.... hehe

Kesuma Angsana said...

wah mencabar sungguh ! x sabar nk tau cerita selanjutnya !

wantie said...

erk... kena wat latihan bagi la kan. adei.. kul 5.00 pagi tue..

Nurul Hidayah said...

Selamat menjalani aktiviti Anna :)

Cik Yaya said...

salam cik anna =)

wahh...sama sekali dgn en.tunang rupenyer..senang la cenggitu..
eh..hehe
moga smua bjalan lancar.. ^_^

Thomas Lee said...

Wah! mula 5pagi,latihan dgn penuh displin.

s h a said...

Wahh...anna baru start ke dear?Selamat menjalani program dgn baik dear.En tunang ade sekali mesti besh. :)

E'in said...

ehhhh.. anna kat johor.. :)

atieya said...

assalamualaikum ..
hai, salam perkenalan
sy nak Tanya masa kursus ni hp memang kena rampas ye?
abis macam mana nak contact sepanjang 2 bulan kursus kat sana ye .. bukan apa hasben sy dpt kursus PB kat segamat bulan 4 nnt. risau jugak tak dpt nak contact anything happen.

lepas tu nak Tanya jugak .. boleh balik tak sepanjang kursus ni
tq :)

atieya said...

assalamualaikum ..
hai, salam perkenalan
sy nak Tanya masa kursus ni hp memang kena rampas ye?
abis macam mana nak contact sepanjang 2 bulan kursus kat sana ye .. bukan apa hasben sy dpt kursus PB kat segamat bulan 4 nnt. risau jugak tak dpt nak contact anything happen.

lepas tu nak Tanya jugak .. boleh balik tak sepanjang kursus ni
tq :)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST