RSS
Container Icon

JOM SHOPPING

Assalamualaikum Semua..
Rata2 di blog Anna ni semuanya wanita..
Jadi mesti ada yang kaki shoping kan..
Apa kata jom kita terjah web ni untuk tengok barang2 yang dijual 
dengan harga yang murah dan dah di diskaun dah.

Ni brand list yang ada di sini.. wooo, SK-II, DIOR, PRADA n macam2 lagi la..
.


  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

23 comments:

Miss Zahirah said...

nmpk menarik.. tp miss ni klu bab shopping online
mmg sgt teliti.. tkut nnt x berkenan.. huhu

s h a said...

sha dah lame x shopping online.boleh la usha2.hehe. :)

Acik Riotaro said...

tak gji lg..
hahha

Misz Fazie said...

nanti kalau dah keje memang kaki shopping. hehe :D

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

suka online shopping..
tp duit tak msuk lgi =)

Crack said...

saya....errr...saya.....errr....

Mat Jo said...

mat jo laki, xsalahkan tumpang tengok jugak, ahaks

roshi''dayahdayu'' said...

wahhh mau shopping.. =D

Cik Yaya said...

wahh cik anna pernh beli dari situ ke??
ok ?^_^

E'in said...

murah gile!!

zookdee said...

Semoga sukses & lancar bisnis-bisnis Anda, Amin.

ANNA MARIANA said...

Miss Zahirah - heheheh..
ada betul jugak 2..

ANNA MARIANA said...

s h a - jom2..
sekarang year end sale ni..
hihihih

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - xpe2, nanti gaji shoping k... =)

ANNA MARIANA said...

Misz Fazie - heheheh, amboi tingginya angan 2.. hahahha

ANNA MARIANA said...

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] - nanti gaji dah masuk shoping k..
beli ja semua yang berkenan...

ANNA MARIANA said...

Crack - kenapa? kalo crack x suka shoping untuk diri sendiri apa kata belanja kami semua yang ada kat sini... ^__^

ANNA MARIANA said...

Mat Jo - x salah, barang lelaki pon ada juga ni.. =)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - x lagi tapi rasanya macam nak beli dah..
hihihi...
macam best dan murah je anna tengok..

ANNA MARIANA said...

E'in - tahu xpe.. =)

ANNA MARIANA said...

zookdee - ^__^

Cik Anowla said...

http://shopmydress.blogspot.com/ sini tempat shopping murah :)

ANNA MARIANA said...

Cik Anowla - tq dear.. =)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST