RSS
Container Icon

PERLAWANAN BADMINTON

Hai semua...
Macam mana cuti hujung minggu semalam?
Anna buzy sikit sebab ikut TUNANG Anna g Perlawanan Badminton
Di Jabatan Belia & Sukan..
Waa, agak kecewa sikit sebab kumpulan kami yang diberi nama
Harimau Utara kalah..
Tapi tak mengapa sebab dorang dah cuba sebaik mungkin..
Tapi masa perlawanan ada jugak la terdengar kutukan dari team2 lain..
Banyak la mengata kumpulan kami ni tak terer..
Agak2 lah kot..
Nama pon sukan, mesti lah ada kalah & menang kan..
Mesti lah juga ada yang baru & ada yang lama..
Dan juga ada yang tahap PRO & ada yang tahap baru bermula..
Kiranya kami di tahap baru bermula pon..
Tapi disebabkan perkara inilah fokus dorang terus hilang..
Apapon kami terima kekalahan ini dengan hati yang terbuka..
Kepada team2 yang kutuk kami..
Insyaallah, tahun hadapan kita berjumpa lagi ye..
Jom layan gambar2 yang sempat di snap..








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

23 comments:

Empayar Utama said...

Bagus men badminton nih. Pun boleh ramaikan kawan tapi kena rajin arrange friendly match :)

aTieYusof Family said...

Takpe adat pertandingan ada kalah & menang..janji dpt keluar kan peluh utk kesihatan...:)

michelle De hunny said...

pdulikan apa org nak cakap.
yg penting kita dah berusaha ya x?
adat la tu kalah menang.
blom lg kalo menang.kalo menang apa plak mereka cakap kan..
datuk LeechongWei pun kalah ya dak?
heheehe.

Nick Nashram said...

saya main badminton ari isnin dan jumaat malam..tu pun sebab pengetua sek yg ajak..hehe

faie mohamad said...

dah lama xmaen badminton. huhu.. biasala adat bertanding.. msti ada menang kalah kan.. hehe

Cik Yaya said...

wahh beshnyer men bdmnton ngn en.tunang..hehe
lame da men mende alah tu..lastu mse kat sek rendah..haha ;p

TiranaAduka said...

salam
Nak tanya berapa matanya.siapa yg kalah?

ANISRAHIM said...

anna x main skali ke? :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Adat pertandingan..ada kalah & menang...

bredmart said...

saya juga suka main badminton, ajarin yah....

ayut said...

sape yg menang ni yerk?? ^^

ANNA MARIANA said...

Empayar Utama - betul 2.. tapi buat ms ni xde lg friendly match..

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - betul 2.. hihihihi

ANNA MARIANA said...

Nick Nashram - wah, mesti kamcing ek..

ANNA MARIANA said...

faie mohamad - betul 2..janji semangat kesukanan yang penting..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - hehhehe,best ape main badminton ni cik yaya...

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - wsalam..
waaaa, kami 7 mata dorang 30 mata..
malunya....

ANNA MARIANA said...

ANISRAHIM -x sebab ni terbuka lelaki jew... huhuhu

ANNA MARIANA said...

LiLy @ MaMaQiStInA - betul..betul..betul...

ANNA MARIANA said...

bredmart -g mana mau ajarin, anna pon baru bermula saja.. hihiiii...

ANNA MARIANA said...

ayut - doranggggg... huwaaaaaaa..... sedih3..

Hatimi Tahirruddin said...

hehe biarkan diorg kutuk2...nanti next round kalau diorg kalah baru padan muka...hehe

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - hihihihi..betul 2..

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST