RSS
Container Icon

HADIAH DARI KAK WANTIE DAH SAMPAI


Balik makan tengahari tadi tetiba ada 
something atas meja Anna.. 
Tertanya2 jugak la apa benda ni.. 
Yelah, kata nak oder beli barang2 gaji 
tak masuk2 pula lagi..
Belek2.. jeng..jeng..jeng..  

1reau-12y

Hadiah dari akak wantie dah sampai...
Yeaaayyy, comel2 semua hadiah yang 
akak Wantie bagi pada Anna...
1stly Anna nak ucapkan 
bebanyak terima kasih 
pada kak Wantie kerana
sudi mereview blog Anna di entri akak..

Secondly thanks sebab sudi beri 
hadiah lagi pada Anna..
Anna harap akak sudi mengajar Anna 
dalam dunia blog ni ok..
Kalo ada yang tak kena pon sudi2kanlah 
tegur Anna juga..
Oklah, 
Anna kena sambung kerja dah ni..
Jumpa lain entri ..
^__^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

26 comments:

Ratu Hatiku said...

Wah bestnya... Tahniah ya.. :)

Belacak Albanjari said...

ek.. dah sampai ke. ma kasih review hadiah tu.

TiranaAduka said...

salam ana
Tahniah dpt something dari sis wantie. Dia memang peramah dan baik orgnya..tak kedekut ilmu..dan tak penah miss tinggalkan jejak kt blog kawan2.

Tahniah dari ta sekali lagi.

wantie said...

Senang hati bila dah selamat tiba hadiah tu. Tak seberapa pun.

Azuria Abdullah said...

wahh bestnye adiah berdouble2...congrats anna..:)

Nick Nashram said...

syoknye bila ada blogger bagi hadiah :)

Cik Yaya said...

salam =)

wah untungla cik anna..bnyk adiah dpt tuuu ^_^

ANNA MARIANA said...

Ratu Hatiku - thanks :)

ANNA MARIANA said...

Belacak Albanjari - thanks :)

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - wsalam.. harap2 persahabatan ni selamanya :)

ANNA MARIANA said...

wantie - thanks again sis..
anna hargai sangat10 :)

ANNA MARIANA said...

Azuria Abdullah - thanks :)

ANNA MARIANA said...

Nick Nashram - hihihih..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - wsalam.. alhamdulillah, rezeki :)

hainom OKje said...

Rezeki jangan di tolakkan Ana...hehe
Suka kalau ada yg mereviewkan...

Acik Riotaro said...

wahhhh beshnyerr...

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yer

jaakechik said...

tahniah sis!

www.jaakechik.com

Hatimi Tahirruddin said...

wah best tu dapat hadiah dan review....apa2 pun tahniah ye anna...

TiranaAduka said...

sis wantie terbaek

ANNA MARIANA said...

hainom OKje - ha, betul2.. :)

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - ^__^

ANNA MARIANA said...

Kesuma Angsana - thanks KA :)

ANNA MARIANA said...

jaakechik - thanks :)

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - thanks :)

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - terbaik :)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST