RSS
Container Icon

HARI NI DAH RABU?


Hai Semua..
Maaflah lama Anna tak update blog..  
Last update Jumaat lepas jew… 
Jadual harian Anna padat sikit beberapa hari ni..
Dan paling bagi spoil pula pendrive Anna  tetiba 
tak boleh pakai…Anna tak tahu kenapa..Hari Khamis  ok je.. 
Tetiba nak pakai hari jumaat terus dia kuar 
“REMOVEABLE DISK”…
Aduhhh… 
tension tahap cipan ni.. Yelah, semua hal kerja 
Anna  dalam  2.. Sejak tahun 2010 punya 
kerja hilang camtu je…. Nak menangis pon 
x de maknanya dah.. 1 habuk pon xda..
Hari sabtu Anna ajak mak keluar jejalan.. 
Saja cuci otak sikit.. Hihihi..Ahad pula Anna ada 
pertandingan  Bola Jaring.. Waahh, best oo..
Tapi kami kalah.. Hihihihi… Xpe, pengalaman yang penting.. 
Isnin  pula, Anna bawa mak Anna g simpan duit 
untuk dia nak g umrah nanti.. Keja pon terpaksa Anna  
amik cuti.. Masuk Selasa Anna teman pula En.Tunang g 
interview KP11 Lembaga  Muzium..Harap2 dapat la.. 
Lewat petang pula kami sekeluarga dikejutkan
dengan berita kakak Anna yang ke 2 di tahan 
di hospital Lam Wah E Kerana tisu di kaki dia terkoyak 
teruk akibat terpelecok masa joging minggu lepas...
Anna doakan moga beliau cepat2 sembuh..
Dan sekarang, Anna kena mulakan pencarian balik 
Semua dokumen2 yang hilang dan laporan2 baru yang 
kena hantar secepat mungkin…Petang ni jugak kena 
g bayar yuran pendaftaran nak sambung 
belajar sambil kerja.. 
Lupa pula nak gtau, Anna akan sambung 
belajar nanti di Cosmopoint.. 
Anna amik Diploma  Business Management 
(dorang cakap boleh apply semua keja kan kalo 
amik  Business Management? )..
Walaupon usia dah 24 tahun tapi hati ni 
tetiba rasa macam  umo 18 tahun  pula.. 
Semangat nak belajar berkobar2 nih...
hihihi… Tapi saat ni  badan pula makin tak sihat.. 
Dah hampir seminggu sakit tekak.. 
Sekarang rasa nak demam lak..Pada yang jenguk Anna.
Komen n3 dan klik2 apa yang patut Anna 
ucapkan ribuan terima kasih k.. 
Anna akan usahakan membalas 
semuanya secepat mungkin k.. 
Take Care.. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

takpe, ok tu ada niat nak bljr lg..tak terlewat pon =)

aTieYusof Family said...

Bagus tu ada niat nak study lagi..
hubby Akak pun ambil SPM lagi tahun ni..ulang beberapa subjek..yg penting semangat nak study tu ada sis:)

bredmart said...

pantas saja tidak muncul lagi, lagi sibuk ya???... selamat melanjutkan studi nya ya,,,,,, good luck....

puteri kasih said...

good luck untuk anna..semoga terus berjaya :) jaga kesihatan tu elok elok :)

Faridzuan said...

Proses pembelajaran tak akan henti sehinggalah ktia disahkan meninggal dunia. Teruskan belajar kak! ;)

Ayie Abas said...

salam anna :)

selagi ada peluang dan minat utk sambung belajar...usia sentiasa bagaikan 18 tahun...hehe

Cik Yaya said...

salam cik anna

owhh nak smbung amik dip ye..kat cosmopoint?xpe..asl stdy kan..ok la tu..mmg lau amik kos tu InsyaAllah smua pon bole masuk..nak smbung deg pon nti InsyaAllah senang je..smoga dpermudahkan segalanya ye =)

Hatimi Tahirruddin said...

sabar ye anna...dugaan tu...sy ucapkan selamat belajar juga kpd anna....takpe usia tak penting kalau kita nak belajar ni...

ANNA MARIANA said...

nuyui a.k.a miss YUI - yes, semangat3....

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - wa, bagus2... :)

ANNA MARIANA said...

bredmart- thanks sob... anna akan pastikan anna update blog selalu.. :)

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - thanks puteri.. :)

ANNA MARIANA said...

Faridzuan - thanks dikk bg semangat.. :)

ANNA MARIANA said...

Ayie Abas - wsalam... terasa muda pula kan.. hihihih

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - wsalam... ye ke? wah, lagi tambah semangat ni... hihihhii

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - thanks sudi wish.. hihihih, x sabo nak start dah ni..

sha (chirp chirp) said...

woah. mmg sedih la kalau pendrive rosak. buat backup bnyk2. huhu. selamat belajar! :)

TiranaAduka said...

hari sabtu ta dtg sini.

TiranaAduka said...

hari sabtu ta dtg sini.

sha (chirp chirp) said...

huhu. air ais tu mmg ubat batukk la kan. haha (opposite meaning) :P

ANNA MARIANA said...

sha (chirp chirp) - betul 2.. tapi anna x buat backup..huhuhuhu

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - thanks sudi datang :)

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - ^__^

ANNA MARIANA said...

sha (chirp chirp)- hahhaha, tau xpa..hikhikhiik

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST