RSS
Container Icon

FEELING NOT WELL

Hai apa khabar semua..
Maaflah, dah lama Anna tak update blog Anna..
Bukan apa, Anna buzy sikit minggu lepas.. 
Alhamdulillah, semuanya dapat dilakukan dengan baik skali..
Hari ni pula Anna rasa badan macam tak sihat pula sebab
tekak dah rasa perit dan selsema makin menyerang pula..
Ni semua punca Jerebu baru2 ni..
Mak Anna dah selsema dan sekarang Anna dah jangkit dengan dia..
Moga selsema ni cepat2 beransur baik sebab this week 

birthday Tunang Anna..
Banyak benda nak dibeli dan kitaorang nak adakan
bbq.. Takde la banyak mana nak buat..
Saja suka2 je pon..
Oklah, Anna undurkan diri dulu sebab
Anna ada kerja yang harus diselesikan hari ni jugak...
Kalo tak ada jugak yang mengamuk nanti..
Huahuahuahua..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Banyakkan minum air msk anna.. :)

Cik Yaya said...

salam...
da sihat lum cik anna..hrap cepat sembuh..
yaya pon kurng siht mse jerebu ari tu..
tp skrng da ok..Alhmdlh..
jga kshtan tau ^_^

Hatimi Tahirruddin said...

kena makan ubat tu anna kalau selsema....semoga cepat2 sembuh ok...

baby comel said...

harap2nya dah ok lah skg ni ye =) happy besday ut incik tunang ...

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST