RSS
Container Icon

HOTEL SERI MALAYSIA BAYAN BARU PULAU PINANG

google
*Makanan tak sempat nak snap :)
Hari isnin baru2 ni Anna berbuka puasa bersama 
Family Tunang Anna di Hotel Seri Malaysia...
Agak lewat jugak la Untuk kami sampai ke sana sebab
keadaan lalu lintas yang agak jem je memanjang..
Sampai2 dah azan..
Apa yang Anna dapat lihat disana ialah pelbagai aneka 
pilihan makanan untuk berbuka puasa..
Tak rugi kalo korang g sana..
Harga pula untuk dewasa Rm40 dan untuk kanak2
hanya Rm20 sahaja..
Tapi kitaorang murah sikit sebab Kakak ketiga Tunang Anna 
selalu tempah ngan dorang jadi dapat la
Diskaun sikit..
Kitaorang dapat Rm 35 sorang..
Lokasi di Bayan Baru..
Dan paling best sebelah 
Hotel Seri Malaysia ada uptown Bayan Baru..
google
Banyak barang2 dijual..
Dan paling best baju raya pon ada..
Korang siap boleh tawar menawar lagi
 dan harga pon takde la mahal mana pon..
Oklah, jangan lupa singgah disana ye..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

aTieYusof Family said...

Bestnya Iftar kt Hotel..
akak pernah pegi Hotel Seri Malaysia di Genting je..:)

Kesuma Angsana said...

wah menarik sungguh ni

adzairdawati makdara said...

wahh bestnya dpt berbuka puasa di sanaaa

HeNRieTTa JoSe said...

blom pernah lg smpai uptown bayan baru...klu ada rezki...nak try ahad depan lahh...hehehe....

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya bukak puasa kat hotel...

Cik Yaya said...

salam..
bunyi cam besh je tu cik anna
yaya xpenh mam buke pose kt hotel..heeee

hana hadi said...

puasa tahun ni xpernah berbuka di luar.. erm.. dalam perancangan nak buka puasa di pizza. ada cupon murah.. hehe

Anonymous said...

I really love your website.. Very nice colors & theme. Did you develop this website yourself?
Please reply back as I'm attempting to create my very own site and want to know where you got this from or just what the theme is called. Thank you!

Feel free to visit my site :: buy a degree online

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a writer for your site. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some content for
your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if
interested. Thanks!

my homepage :: appetizer

Ayie Abas said...

assalamualaikum....anna :)

ayie x pernah lagi berbuka puasa di hotel...hehe

Tinta Lana said...

Salam.

Anna..gambar makanan takda? hahahah

pha is said...

ada dengar orang dok sebut2 uptown bayan baru, tapi x tau kat mana.. dok kat usm dh 4 tahun tapi masih tak familiar dengan area bayan baru. hehehe

Hatimi Tahirruddin said...

ok nanti sampai penang nak try jugak pg sana....(entah bilanya nak pg penang pon tak tau la...haha)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST