RSS
Container Icon

SELSUN SHAMPOO

Apa khabar semua dan macam mana puasa korang2 semua?
Alhamdulillah, Anna masih belum tinggal lagi..
Oklah, entri kali ini Anna nak share something ngan
 semua yang sudi jenguk..
Pertama skali Anna nak Tanya, sape ada masalah 
kelemumur yang sangat teruk?
Sampai kelemumur 2 jatuh umpama salji yang melimpah ruah 
diladang gandum?Hihihih
Ok, angkat tangan dulu sambil pusing kepala ke kiri ,kanan, 
depan, belakang dan atas..
Tau kenapa? kang ada yang tahu pula.. kihkihkih…
Ok, apa yang Anna melalut pon tak tau la..
Anna pon sama juga, sampai rasa tension sangat kekadang 
nak pakai baju yang kaler gelap2 ni..
Tapi sekarang ketensionan Anna dah takde lagi 
dengan bantuan kawan Anna..
Dia ada syorkan satu shampoo jenama Selsun yang berwarna kuning..
Sedikit info mengenai shampoo ni..
Shampoo ni hanya boleh di pakai seminggu sekali je (ikut arahan)..
Anna Cuma pakai 2 kali je, dan skrg kelemumur 
di kepala Anna makin berkurangan..
Tapi, disini Anna nasihatkan sebelum guna shampoo 
ni jangan garu kulit kepala yang
Ada kelemumur sebab lepas je kena shamppo
 ni terus akan jadi pedih..
Haaa, mau x mau menari la korang dalam bilik air 2 ok..
Anna pernah buat masa pertama kali Anna guna shampoo ni..
Azab sungguh bila rasa kepedihan 2..
Harga pula 125ML hanya RM29.00  kalo tak silap Anna..
Boleh didapati di farmasi , Gurdian dan Watson..
Tapi  tak semua outlet ada jual…
Oklah, Anna nak sambung keja ni..
C u next entri :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Kisah Si Dairy said...

rambut gugur boleh guna tak..kelumumur tak banyak sangat sekarang nie

Myra Jay said...

Dulu MJ kelumumur teruk gak, macam2 try, sekarang dah takdak ;)

In case kelumumur mai balik MJ try shampoo ni pulak :D

Kesuma Angsana said...

wah bagus tul shmapo ni utk kelemumur yer

aTieYusof Family said...

Tq for info ni sis.
boleh syorkan shampoo ni nti dgn kawan akak yg ada masalah kelemumur yg teruk...:)

S.K.A said...

boleh than juga hrga shampoo 2 ye =) alhamdulillah nsb baik sy xde kelemumur

syiela said...

akak setia dgn sunsilk :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alhamdulillah akak tak pernah ada masalah kelemumur lagi.. tpi masalah rambut suka gugur tue ada la..hehehe ;p

wantie said...

hmm... beli kat mana ni? nak jugak cuba. kalau dah pakai tudung kelumumur tu suka benor nak menginap kat kepala ni.

Acik Riotaro said...

acik pn pkai selsun neh..
tp selsun blue..
tp x thn psai rabut cam keras je..
pas neh kne wat treatment rambut plak..
lembutkan balik..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah tak teruk sangat la kelemumur saya.
saya guna shampoo gamat dari gamat emas

jemput join

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/07/qr-mini-giveaway-ketiga.html

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah anna...jadinyer anna serasilah dengan shampoo ni...moga selesai masaalah kelemumur anna selama ini...

selamat berbuka...

s h a said...

Wahh...boleh cube ni sebab sis pon memang ada masalah ngan kelemumur ni.Part menari dalam bilik air tu xle blah.Hehe.

Cik Yaya said...

tu kalo kelemumur..lau yg rmbut bnyk gugur bole pkai jgk ke?huuuu

*lately ni rmbut bnyk giler bguguran..lebh bnyk dari gugurnyer air mate..wahahahaha ;p*

Hatimi Tahirruddin said...

syampoo ni mmg tajam...tu sebab tak boleh selalu guna....rasanya kalau yg rambut byk gugur tu takyah pakai syampoo ni nanti jadi lebih berguguran....hehehe

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST