RSS
Container Icon

PERSIAPAN HARI RAYA

Hai semua?
Apa khabar?
Dalam sedar tak sedar hari ni merupakan hari 
yang terakhir kita berpuasa ye..
Macam mana pula dengan persiapan raya korang semua?
Anna hampir 90% sudah siap..
Nak tahu tak apa yang Anna shoping hari 2 
bersama Tunang Anna pada hari Sabtu 
dan bersama My Mom hari Ahad?
Haaa... Jeng.. Jeng.. Jeng..
...Tunang Anna punya...
..Tunang Anna punya..
..Ni la kasut raya Anna..Teruk kan.. Ada ke p beli kasut camni..













Anna sebenarnya dah lama nak kasut ni..
So, Anna dapatkan jugak..
Selebihnya ada ler Anna beli lain2 lagi..
Hampir 6 jam rasanya kami bershoping..

..Dan nilah akibatnya...


Pada hari Ahad pulak Anna ngan 
My Mom beli baju raya Anna..
Baju raya My Mom dah beli dah pon 
masa puasa minggu pertama..
Nampak tak, sape lagi tak sabo nak raya..
Huahuahuahua..
Selebihnya kami cari barang2 dapur di Tesco Jelutong 
dan berbuka puasa di KFC Jelutong..
Anna belanja My Mom sebab dia penat ikut Anna 
ke hulu hilir cari baju raya Anna..
Hihihihi...
Oklah,Sampai disini dulu entri
kali ini sebab ni ha nak kena buat

Moga berjumpa lagi..
(p/s- Anna akan cuba balas jejak secepat mungkin
dan follow sesape 
yang follow Anna k sebab 3-4 hari ni Anna x buka blog..)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

hana hadi said...

berapa banyak kasut tunang anna.. hehe

Cik Yaya said...

amboi bnyk tung cik anna beli kasut ye..
cik anna pon beli kasut tu jgk?? huhu

nak uet raya.....cik anna... ^o^ *pleazzzz...* ;p

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST