RSS
Container Icon

BUKIT DUMBAR

Hai korang2 semua?
Apa kabo?
Anna disini kurang sihat sikit sebab dah
2 hari Anna kena cirit birit..
Oklah, entri kali ni Anna nak share tentang keindahan 
Ber'joging' di Bukit Dumbar..
Keadaan disini memang best sebab ramai
orang ada..
Takde la sunyi atau bahaya untuk kaum perempuan..
Anna joging di padang atas.. 
Nak tahu tak sebab apa?
Diatas adalah padang bola..
Kalo joging dibawah penat sikit sebab laluan
joging kejap naik kejap turun..

Trek yang best..
padang bola
alat2 yang boleh kita main..
ni je la yang mampu snap sebab
rasa penat sangat2...
ha, ni la trek untuk joging tapi kalo orang tengah main bola
lebih baik jangan.. Takut bola terkena korang pula
nanti..
kat bawah ni pon boleh joging, tapi kalo nak turun kena
cari tangga kat tepi2 ni..
Tapi kalo nak cepat, korang gelongsor je..
hihihhi

pemandangan yang nampak jambatan penang..
maaf lah tak clear sangat sebab penang
jerebu balik...
suasana senja dan masa untuk pulang..
Oklah setakat ini je la entri kali ini..
Nantikan entri Majlis Perkahwinan Sepupu Anna..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

Aku Penghibur said...

bukit dumbar ini di mana ? cantik tempatnya

aTieYusof Family said...

Makan ubat sis..moga cepat sembuh ye..
cantik je tempat ni..mesti best klu jogging kt sini:)

Elie Lily said...

Seronok kan jogging kat tempat2 sedap macam ni. Bau alam je. Sedap mata memandang! :)

Cik Yaya said...

salam..
wah berbukit mcm tu.lebih kurng dgn tmpt yaya jugak..tp memng jarang la pergi sana, sbb jao sikit dari uma..heeee ;p *alsan semata*

smoga cpt sembuh ye cik anna..yaya pon kurng siht ni..huuuu

sha (chirp chirp) said...

padang cantik camni baru semangat sket nak bersenam kaann. hehe

E'in said...

bukit dumbar nie kat mane ek?

Niesa said...

niesa dh lama x berjogging..rasa mcm kemalasan je..hihi..btw,semoga cpt sembuh kak anna.. :)

aTieYusof Family said...

salam singgah selasa sis...:)

ALoNa CintamaniszLite said...

Wahhh, rajinnya jogging..
Akak gi gym aje lah. Tu pun bulan pose ngan bulan raya tak gi.
Baru semalam mula balik...tu pun somi dh bising2 soh pi jaga kesihatan. Asek makan..makan..makan aje..exercise malas, hahaha..garang instruktor akak ni.

QA's ~ mamapapa said...

anna...cantik tmptnya..tp kt mane? :)

Hatimi Tahirruddin said...

wah best tu jogging kat taman camni....

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST