RSS
Container Icon

MEDIKAL CHECK UP

Apa kabo semua?
Anna biasa2 je.. cuma badan agak letih je sikit..
Macam2 perkara yang harus 
Anna selesaikan dengan kadar segera..
Pasti ramai yang tertanya kan kenapa Anna 
letakan gambar macam 2 kat atas..
Hari khamis baru2 ni Anna ada medikal checkup
darah,urine test,berat/tinggi, mata,
pregnancy test (wajib bagi wanita) ,
 tekanan darah/nadi dan x-ray..
Semua sekali Rm 90 sahaja..
sebab Anna dah dipanggil untuk 1 pekerjaan..
Pekerjaan apa biarlah Anna rahsiakan dulu
sebab Anna takut tak dapat je kerja ni..
Anna harap korang semua doakan 
Anna dan Tunang Anna berjaya ok..
Oklah, Anna kena sambung buat kerja balik ni..
Salam..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

Wak Gelas™ said...

muger berjaya dgn kerja ituuu.,uHUuu

Lieya Von Jay said...

best of luck yer anna ^_^ sampai masa nya nnti jangan lupa kongsi dengan semua

Noor Mala Shahar said...

semoga berjaya...

isi tabung save 22

wantie said...

Akak doakan koranjg berdua berjaya. Moga rezeki itu milik kamu berdua

Kesuma Angsana said...

gd luck & KA doakan yer tebaik yer

wahida said...

gud luck anna!!

Ayie Abas said...

assalamualaikum..anna :)

byk nya ujian kena lalui kan?

semoga anna dan tunang berjaya..ya :)

fuza said...

wah..macam2 check up tu..moga dapat keje tu..Amin

Cik Yaya said...

wah wat semua check up tu rm90 je..mura jgk..
kje pe tu cik anna..?

xpe..hope smua bjln lncar..dmurahkan rezki.. ^_^
mudah2an

aizamia3 said...

moga semuanya berjalan dengan baik hendakNYA.

S.K.A said...

Salam =) all hte best..ambe doakn dua2 berjaya dunia dan akhirat..

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST