RSS
Container Icon

PERNIKAHAN ALMY NADIA DAN FIZZ FAIRUZ


Ok entri kali ini Anna nak share sikit mengenai
perkahwinan Almy nadia bersama Fizz fairuz..
Alhamdulillah akhirnya mereka disatukan
setelah bertahun2 menyulam cinta yang dihujani
dengan ujian dan dugaan yang Anna sendiri rasanya 
tak mampu bertahan andainya Anna di tempat Almy..
Apa yang berlaku moga menjadi sejarah dalam
hidup mereka dan moga Fizz fairuz lebih menghargai
cinta Almy nadia..
Bukan semua wanita setabah dan secekal Almy  
untuk menghadapi dugaan di alam
percintaan..
Anna sangat2 kagum dengan Almy..
Moga2 Anna pon sekuat Almy untuk 
pertahankan cinta Anna hingga ke
gerbang pernikahan..
Sekali lagi, tahniah dan moga kekal
bahagia till jannah..
Aminnn...



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

rina said...

salam kak..nak tanya... kt sana mmg susah nk telefon guna public ke...ade kedai ke dlm pulapor tu?

ANNA MARIANA said...

Salam rina..
kat sana utk pb tak susah nak call cuma public mmg sikit jd kena beratur sbb masa utk ckp fon x lama..brg2 pula xde jual.. nk beli blh kirim pada j.latih masing2.. ;)

aTieYusof Family said...

salam sis...
suka sgt tgk depa ni..Tahniah..moga kekal till Jannah:)

bredmart said...

semoga Almy nadia bersama Fizz fairuz.. langgeng yah pernikahannya mereka berdua...

Cik Yaya said...

Alhamdulillah..
smoga m\rumah tga mereka bkekalan akhr hyt..amin..

Zierwa Zainal said...

banyak dugaan yang dia org tempuh.moga pasangan ini berbahagia ke akhir hayat.

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST