RSS
Container Icon

CARA SANTAI JAWAB TELEFON



1. Soalan: Haloo, may i speak to bedah please?
Jawapan: Maap. sini bukan balai polis.

2. Soalan: Haloo, siapa disana?
Jawapan: Ntah. saya kat sini, mane le saya tau sape kat sane..


3. Soalan: Haloo, boleh saya bercakap ngan bapak awak?
Jawapan: Nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya.


4. Soalan: Haloo, boleh sambungkan ke nombor 323?
Jawapan: Maap cik, nombor tak boleh disambung, hanye boleh dicampur.


5. Soalan: Haloo, mak ade rumah?
Jawapan: Mak takde rumah. Bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli.

6. Soalan: Boleh saya bercakap ngan Siti?
Jawapan: Maap. Nombor yang anda dail tidak mahu memberikan
perkhidmatannye… time kacih.

7. Soalan: Haloo, tolong panggilkan Samad. saya nak bercakap dengannye.
Jawapan: Sila panggil sendiri. saya sibuk. maap

8. Soalan: Halloo… …
Jawapan: Haloo. Pusat sakit mental disini. Anda ingin mendaftar?

9. Soalan: Haloo, saya nak tumpang bertanya…
Jawapan: Maap. Ini bukan kaunter pertanyaan.

10. Soalan: Haloo, Betul ke ini nombor 3234412?
Jawapan: Sila dail sekali lagi. kalau saya masih menjawab betul le tu.

11. Soalan: Assalammualaikum…
Jawapan: Waalaikummussalam..(tupp!..terus letak tepon.salam kite wajib jawab)


SELAMAT MENCUBA... =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

24 comments:

Khafizi Saad said...

^_^ datang belajar
Jawapan: Maap. Ini bukan kaunter pertanyaan. <--- pernah guna...wkakakkakakaka.

ANNA MARIANA said...

Khafizi Saad - hahahhah.. msti sape yg tanya 2 bengang kan..

Khafizi Saad said...

Takdala...dia just luku kepala bila balik rumah aja... (mak saya)

Crack of notakasar.blogspot.com

Cik P.A. said...

bikin bengang je cenggitu kan??hehe motifnya: kenalah beradab bila jwb call walau dengan sapa pun kan...:)TQ for sharing, dear :)

Nur Afrina said...

haha~kelakar.tapi ni kalau orang tu betul2 serius mau kena karate je. hihi :D

miranadia said...


sape jawab cenggitu ngan aku...kompem nightmare! hahah

PORUMAN said...

hahahaha.. lawak juga.. bodoh laki tu

Cik Yaya said...

haha..tgolak plak den baco ni ha..^o^
no.11 pling besh..hehe
tp no.7 tu boleh apply mse kje x agk2..?
hahah (mls giler bilenk kne jwb kol..huuu;p)

tirahzairi said...

terbaik..hihi

Detective Fiqa said...

hahaha. amboii. mcm2. boleh try ni :P

::Misz sunsWeetz:: said...

terbek la... memang santai habis

ANNA MARIANA said...

Khafizi Saad - hahhaha, kan dah kena...

ANNA MARIANA said...

Cik P.A.- heheheh, betul 2.. adab sopan kan amalan org malaysia..welcome dear..

ANNA MARIANA said...

Nur Afrina - hehehhe... dia karate kita silat ngan dia balik.. =)

ANNA MARIANA said...

miranadia - hahahhahaha... sabo2..

ANNA MARIANA said...

PORUMAN - hahahaha... =)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - hahaha, boleh je.. esok confirm kena buang...hahhaha...

ANNA MARIANA said...

tirahzairi - hehehe, tq dear..

ANNA MARIANA said...

Detective Fiqa - hehehe, dialu2kan.. =)

ANNA MARIANA said...

::Misz sunsWeetz:: - hehehe, jgn lupa cuba k..heeeheheh

cweet pinky said...

lawak la , pernah guna yang nombor enam tuh , hehehe ~~

ANNA MARIANA said...

cweet pinky - hehehehe.. mesti mgamuk sape yg call 2 kan..

Nurul Iman said...

cantik! huhu blh sy copy?

ANNA MARIANA said...

Nurul Iman - boleh dear... kalo sudi masukkan link akak ek.. =)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST