RSS
Container Icon

CHICKEN CHOP TERBAIK DI PULAU PINANG

Assalamualaikum semua...
Hari ni anna nak kongsi mengenai makanan yang paling anna suka...
Semalam anna keluar makan chicken chop di area Tanjung Bungah..
Sedapp....
Harga juga berpatutan...
Kalo sesape yang duduk Penang mesti diorang akan tahu di mana
letaknya lokasi  ni..
Mungkin pendapat orang lain chicken chop di sini x best sangat...
Tapi pada anna x...Sebab dah lama anna cari chicken chop yang sesedap ini di Penang..
Tapi masih x jumpa dan x dapat tandingi rasa sedap sos black paper di sini...
Apa kata korang tengok kat bawah ni gambar2 yang sempat anna snap sebelum makan...

pemandangan indah semasa makan...hehehhe
jus epal gelas besar... harga? x ingat pulak..hee
chicken chop black paper RM 8.00 (harga terkini)
ais kacang...harga pon anna lupa dah) =)
mix grill RM 16.00 (harga terkini)

kedua2nya skali RM 24.00 sahaja
P/S-Pada yang belum cuba lagi, anna shorkan pergi la... cuba dulu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

17 comments:

cweet pinky said...

wah , teruja nya , sedap3 , dahlarr tgh lapar nih :D

Cik Yaya said...

sedapnye mkn....=)

ANNA MARIANA said...

cweet pinky - hehehehhe, jom2 g makan...

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - hehehheh, sedap sangat... x tipu...

Mia Liana said...

wahhhhhh... sedapnya. nak skit..

ANNA MARIANA said...

Mia Liana - ala, hbs dah pon anna makan...hehhehehe

azlia said...

nampak sedap..tp penah sampai lg kat penang ni... pos sikit..he..he..

ANNA MARIANA said...

azlia - anna guna pos laju k,,,hehehehhe

dayteenlea said...

lapaaaarnye tgkk

ANNA MARIANA said...

dayteenlea- hehehehhe...jom2 g makan...

YangManja said...

wawawa :D sedap betul nampaknya :) lapar aku di buatnya :D

ANNA MARIANA said...

YangManja- hehehhehe...jom2 kita g ramai2 g serbu sana...

Amr Rusy said...

nnt nk kena cuba jugak nih..

ANNA MARIANA said...

Amr Rusy - boleh je...

Muhammad Hilmi said...

bg pln blh???

Muhammad Hilmi said...

bg plan blh x

Anonymous said...

kt area mna tempt ni...

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST