RSS
Container Icon

KHAS BUAT ADIK NURAINIL


Assalamualaikum Semua…
Ok, dipendekan cerita..
Baru jap tadi Anna nak post entri terbaru di blog Anna..
Anna sempat la jugak tengok Reading list n sambil2 tu 
Anna akan 
baca & tinggalkan komen…
Tetiba Anna ternampak benda ni…


 Terpikir la jugak, Anna ada buat salah ke...
 Mana la nak tahu kan...
Xpe, Anna tengok tajuk //NUMBER BERTUAH 333...
Lagi la Anna pelik..
Anna terpikir lagi bila masa pula Anna main nombor..
(heheheh,jgn marah,lawak jew)
Untuk hilangkan pelik Anna ni Anna terus klik & tengok...


X sangka pula ada yang sudi siarkan entri tentang blog Anna..
Rasa hepi dan terharu sanggat2 sebab adik //NURAINIL adalah 
orang yang pertama yang 
buat entri macam ni dekat Anna...

Buat Adik NURAINIL,
Ribuan Terima Kasih Kak Anna ucapkan buat adik yang comel ni..
Dan sebagai menghargai apa yang adik buat...
Kak Anna buatkan entri ni  tanda TERIMA KASIH  dari Kak Anna khusus buat adik...
Semoga persahabatan ini kekal selamanya yer..
sALAM PERKENALAN DARI KAK ANNA..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Crack said...

Saya plak tengah tunggu, bila la anna nak buat entry pasal saya ni...hurmm...tengah tunggu ni..kekeke

ANNA MARIANA said...

Crack - insyaallah, akan anna buat nanti ok... =)

Khalish Idraki said...

:P lawak ajala annna...

ANNA MARIANA said...

Khalish Idraki - hehehhehehhe

hazfee said...

untung la ada org buat entri pasal dia :D

s h a said...

Wahh...memang seronok bile ade yg sudi buat entry pasal kte kn.congratz anna. :)

ANNA MARIANA said...

hazfee - hehehehhe.. sebab 2 anna berterima kasih sangat keat adik nurainil.. =)

ANNA MARIANA said...

s h a - tq dear... memang seronok sgt...^___^

Anonymous said...

Heya i am for the primary time here. I came across
this board and I find It really useful & it helped me out a lot.
I hope to present something again and aid others such as you aided
me.

my homepage - mental health charities

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST