RSS
Container Icon

TANDAS TERBAIK

Assalamualaikum semua..
Hari ni Anna nak share tentang tandas yang paling bersih 
yang pernah Anna masuk sekitar kawasan Georgetown..
Hmmm, mungkin kedengaran agak pelik kan..
Ada ka pasal toilet pon nak postkan..
Heheheheh, ada sebab sebenarnya yang membuatkan Anna 
nak postkan tentang toilet ini..
First time Anna masuk Anna dapat rasakan macam masuk dalam
taman bunga n rama2 pula..
Yela, dalam toilet banyak dilekatkan stiker..
Apa yang diorang buat ni tak pernah la lagi Anna tengok tempat lain..
Yela, stiker bukan mahal pon..
Tapi idea diorang memang terbaikk..
Kreatif bebenor diorang ni..
Toilet pon bersih dan harum dengan semburan pewangi..
Memang Anna tabik la kebersihan dan keceriaan dalam toilet ni..
Pada orang Penang, sape yang pernah sampai toilet ni,
hantar komen pada Anna ok.. 
Pada yang bukan orang Penang,jangan sedih..
Nanti korang datang k..
Jom layan gambar2 di bawah..



 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

43 comments:

nora said...

kalu mcm ni pyer toilet kat mne2 kt malaysia ni kn bagus..

Cik P.A. said...

hihi lawa2....macam dalam taman lak toilet nie :)

Acik Riotaro said...

duk lame2 pun x kisah cm neh..

Nurul Faiz Bikers said...

waa... idea yang menarik :)

s h a said...

idea ni patut diaplikasikan ke seluruh negara.siyes bagus. :)

izan mama mia said...

hihihi..sempat lagi tangkap gambar tuu..puas hati sunggu laa kan..

Mia Liana said...

wahhhh cantiknya tandas ni..... lawa..

ANNA MARIANA said...

nora- betul..nampak ceria sikit..

ANNA MARIANA said...

Cik P.A.- hehehhe, tahu x pe.. rasa di alam fantasi...

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - betul 2... 2 yg sempat tangkap gambar 2..

ANNA MARIANA said...

Nurul Faiz Bikers- hehehhe, betul3..

ANNA MARIANA said...

s h a - betul...anna sokong...

aiNa yaZiD said...

peh.. memag awesome la toilet dia~! cantik sgt. ^^

ANNA MARIANA said...

izan mama mia- hehheheeh... anna suka sgt sbab 2 la tgkap gmbar...

ANNA MARIANA said...

Mia Liana- 1 dalam 1000 baru jumpa ni..

ANNA MARIANA said...

aiNa yaZiD - kira lpas ni anna slalu g toilet ni je...hehheheh

محمد رازيق said...

wah. toilet dia unik. hehe

Nurul Iman said...

cantik. unik giler tandas dye

Detective Fiqa said...

kat malaysia nak jumpe tandas gini memang payah lahh.=="

tirahzairi said...

fuyooo....seronoknya...ada rasa nk tdo situ x? hihi

bredmart said...

waw keren banget, i like it

aiN NaJwa said...

Wow..bersih giler..siap ade hiasan2 lagi tuuuu..confirm xgeli..!!..=)

puteri kasih said...

bersih dan cantik..selesa je kalau masuk tandas camni :)

dhiashahida said...

ssh nak jmpa tandas cenggini..tndas yg ada bunga hasil seni pengguna ada la...pnuh no phone dan ayat yg ntah hape2...

caliph shuriken said...

blom pnah tgk toilet bersih cmni kt luar...

Seri Bahasa said...

selesa sungguh kalau sume toilet awam mcm ni...

Koding said...

Sikap pengguna tandas yang tidak menghargai kebersihan dan keceriaan adalah punca wujudnya tandas yg kotor...

ANNA MARIANA said...

محمد رازيق - tahu x pe.. catat sejarah ni..hahahhaha

ANNA MARIANA said...

Nurul Iman - betul 2... nk lepak lama sikit pon x kesah..

ANNA MARIANA said...

Detective Fiqa - betul, kebanyakan kotor dan busuk...

ANNA MARIANA said...

tirahzairi - rasa nak baring jew...hahhahahahha

ANNA MARIANA said...

bredmart - terima kasih ek... =)

ANNA MARIANA said...

aiN NaJwa - betul 2... kalo kotor atau berbau anna x kan masuk... biarlah anna tahan pon xpe...hhihiihih

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - betul 2..terasa macam di rumah sendiri... =)

ANNA MARIANA said...

dhiashahida - ha, anna setuju sangat... benda cmtu pon boleh kotorkan tandas.. org yg tulis 2 memang x de kesedaran sivik..

ANNA MARIANA said...

caliph shuriken - hehehhee... sama la ngan anna... ni la 1st time anna tgok toilet bersih...

ANNA MARIANA said...

Seri Bahasa - betul 2..kekadang toilet yang berbayar pon tetap kotor..

ANNA MARIANA said...

Koding- anna sokong juga...kekadang pengguna sgaja rosakkan semuanya...

Miss Zahirah said...

klu la kt msia pn ade tandas cmni,
xdela msuk tandas ttup hdung lgi.. ;)

raynaldo grandy said...

cantik amat tandasnya...

------------
Cara Ngeblog yang baik
Mari Bangun BackLink bersama Free-Plex Gratis

Tutorial Ngeblog dari Dasar Hingga Pro

ANNA MARIANA said...

Miss Zahirah - ok lagi ler 2 msuk tutp idung..kalo anna x kan masuknya..hehehhee

ANNA MARIANA said...

raynaldo grandy - anna stuju 200%.. =)

mselim3 said...

toilet macam nie pernah jumpa kat malaysia masa tu gi toilet kat melaka....jangan x caya lah..sebenarnya Malaysia ada toilet macam nie...huhuh.

mselim3

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST