RSS
Container Icon

L'élan Vital 2013

Assalamualaikum semua..
Ok, entri kali ni Anna nak sharekan set barang mekap yang berjaya 
Anna kumpulkan beberapa bulan ni.. 
Sebenarnya Anna bukanlah pengemar barang2 mekap..
Nak mekap pon jenuh jugak la sebab Anna memang tak pandai mekap..
Setakat pakai bedak johnsons baby tahu la.. hihihi
Set barangan mekap ni pon kakak Anna yang carikan dan 
syorkan untuk Anna pakai masa majlis... 
tutt..tuuuttttt..tuut...ttttuuuuttttttttt.....
(nomber yang anda panggil tidak dapat dihubungi, sila cuba esok pagi.. heehehe)
Majlis apa? Nanti Anna update kan k.. 
So, Anna nak minta pendapat semua yang pernah guna set ni 
macam mana? bagus ke tak ek sebab Anna tak tahu nak mekap?
kecuali ADS PALLET sebab 2 Anna beli on9 je..

SEMUA SET NI HARGA DALAM RM 150.00 JE

CLASSIC BEAUTY PALLETE FOR LIP & EYE

PERFECT FINISH SETTING POWDER

COLOUR SENSE PERFECT GLOW BLUSH DUO

B.B CREAM SPF 42/PA+++

PERFECT COVERAGE DUAL CONCEALER

ADS PALLET 

  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

38 comments:

deqjamucuxx said...

pergghhh. dasyat. deqja 1 habuk pon tak da. tak minat.

nak g kenduri, tibai hat akak punya

Wak Gelas™ said...

patutla makin jeliter akak ana tuuu.. ehhHHHE

kitatauke said...

boleh jual sekehen ni...mcm tak guna je lagi...lagipun memang tak suka mekap kan..hahha

Niesa said...

niesa xtau apa2 pasal bahan make up ni..sll g keja pkai bb cream ngan lipstik je..wpn boss sll bising suh pkai make up..hehe

Crack said...

-_-" saya tak make up... hahahaha

::Misz sunsWeetz:: said...

Wow ! byknya set make up die..Ms pun x make-up dan x pandai..skrg ada lipstik+eyeliner+pallete...ni semua ada sejak encik tunang belikan aritu hehe kalo x setakat tempek compact powder je la

Acik Riotaro said...

wowwww..
cer upload pic sis lps makeup..
acik x dew alat makeup..sbb acik x pndai makeup..
huuhuhu

Norhaizan hakim said...

kak zan duk rumah jer..tak pakai benda2 tu dah..beli lipstick pun,tak sampai 1/2 dah berbau..setakat keluar beli ikan takkan nak vouge.Tapi kak zan suka pada perempuan yg pandai menjaga penampilan diri!

Rizal uye said...

nice share, terimakaish sudah berbagi

s h a said...

Banyaknye make up anna.Hehe.Sha jarang make up.Kalo kua pakai bedak ngan lip balm je.

Misz Fazie said...

wahh banyaknye.. best lah boleh mekap2, fazie belum ada set mekap lagi maklumlah budak sekolah lagi. hihii :D

P.A. said...

wow bestnye tgk...Ads pallet tu brapa harganya??

bredmart said...

wanita memang selalu ingin tampil cantik,,

Miss Zahirah said...

perghhh! byknyerr...
akak x pndai sgt make up2 ni..
stkat foundation, compact powder, lipstik..
nk up lgi mascara, eyeliner..
kklu rajin lgi blusherr..
eye shadow time gi wedding jer.. hihihi

Ainie Hafida Osman said...

wow!!! i love make up!!! dan kamu dah ader complete make up!! yg bb cream tu mesti beli kat cosway kan!! hahahahah like it!

Cik Yaya said...

ehemmm..majelis ape tu cik anna..heeee =D
wahh bnyk nye brg makep..bru2 ke smua tu ^o^
yaya tau jenama tu..tp depan tu xtaw huruf ape..Lilan ke Zilan nth..haha..
nmpk kt Cosway..ade jgk penh beli 1-2 brg dia ^_^

Hnahdy said...

banyaknya.. berapa ringgit habis kan.. hana xbiasa makeup. pernah makeup pastu naik jerawat. tapi teringin nak makeup2 nak ada semua benda di atas tu..

ANNA MARIANA said...

deqjamucuxx- sama la ngan akak.. ni pon kakak kak sendiri yang carikan..

ANNA MARIANA said...

Wak Gelas™ - a'a... dia kalo mekap memang no.1..

ANNA MARIANA said...

kitatauke - hehehhe.. memang x guna pon lagi.. bila yang anna nak guna anna pon x tahu.. membazirkan.. =)

ANNA MARIANA said...

Niesa - ok la 2.. anna datang kerja langsung x pakai apa..pakai baby johnson je kat muka.. hehehhe

ANNA MARIANA said...

Crack - kalo nak cuba boleh je.. hihihih

ANNA MARIANA said...

::Misz sunsWeetz:: - hehehhe, baru beli je.. 2 pon sebab ada majlis nanti.. kalo saja2 jgn harap la anna nak beli...hihihiih

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - heheheh, masalahnya akak pon x pandai nak mekap untuk diri sendiri.. hehehhe

ANNA MARIANA said...

Norhaizan hakim - samalah ngan anna.. anna pon suka tengok wanita jaga penampilan.. selalu nak jadi cam diaorang tapi anna nak senaman pon kekadang memain je..hihiihh

ANNA MARIANA said...

Rizal uye - sama2 sob =)

ANNA MARIANA said...

s h a - hehehehe, anna lip balm pon x pernah pakai ni.. hihihi

ANNA MARIANA said...

Misz Fazie - xpe, nanti dah kerja beli mekap banyak2 k.. =)

ANNA MARIANA said...

P.A. - ads anna beli on9 di fb je.. RM 20 je.. kos penghantaran RM 8.. =)

ANNA MARIANA said...

bredmart - benar sekali =)

ANNA MARIANA said...

Miss Zahirah - hehehhe, ok la 2.. nanti akak ajarkan anna cara mekap boleh? =)

ANNA MARIANA said...

Ainie Hafida Osman - ye ke complete? kenapa anna rasa macam x complete je? heheh.. a'a beli kat cosway.. akak anna yang cari dan belikan semuanya.. kalo harap anna memang anna x tahu...hihih

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - majlis apa? nanti anna akan update ok.. heheh.. samalah ngan anna.. x paham langsung nama jenama ni.. hihihiih... ramai cakap barang cosway bagus2? betul ek?

ANNA MARIANA said...

Hnahdy - tahu xpe kak... ada la dekat RM150 juga... tapi ni pon kira murah sebab beli time offer.. kalo x offer lagi parah anna.. hehehhe

mama aryan said...

anna nak tutt..tuut..tunang ke?hihi
akak pun x pndai nk mekap

ANNA MARIANA said...

mama aryan - pandai akak teka eh? pakai ilmu ape ni? hehehheh

QasehnyaRania said...

banyknya.lengkap.

saya ada yg basic je...hihi
suka tgk org lain bermake up..:D

ANNA MARIANA said...

QasehnyaRania - heheheheh... banyak pon x guna sebab anna x pandai mekap... hahahha

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST