RSS
Container Icon

1st Giveaway By Puterikasih.com

1st Giveaway By Puterikasih.com
Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By puteri kasih

1) Buat entri bertajuk 1st Giveaway By Puterikasih.com

2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri 

“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie dan Serembanmaya.com

5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di bawah ini.        

Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com : 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)
Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan : koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume, mini radio dan banyak lagi … (senarai penuh hadiah akan puteri updatekan di entri seterusnya.)
1 Hadiah misteri untuk entri paling kreatif (akan dipilih oleh puteri sendiri)Pemenang-pemenang untuk hadiah-hadiah yang lain akan dipilih berdasarkan random.org 
SAHABAT YANG DI TAG :
p/s - ni first time anna join GA betul2.. 
harap puteri kasih sudi tengok jap mana yang x betul..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

36 comments:

puteri kasih said...

Thanks anna sudi join ^_^

anna..masukkan sekali senarai sponsor dalam entri ni yer sebagai memenuhi syarat

(ayat yang perlu dicopy pastekan tu )

Acik Riotaro said...

insya'allah ada klpngan acik join..

s h a said...

wahhh....join GA.Gudluck anna dear.InsyaAllah kalau sempat sha join ye dear. :)

Cik Yaya said...

eh..tag yaya ke tu..hehe
xtau leh join ke x..ngeee ;p
xpe..tq..gud luck ye cik Anna ^,^

sabella mohamad said...

all the best ye kak ! ^^

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - done dear... =)

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - tq acik.. =)

ANNA MARIANA said...

s h a - tq dear.. =)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - tq cik yaya.. =)

ANNA MARIANA said...

sabella mohamad - tq cayunk.. =)

aTieYusof Family said...

good luck...:)

Nick Nashram said...

saya x pernah join giveaway.
pe pun gud luck ye :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - tq dear.. =)

ANNA MARIANA said...

Nick Nashram - same la ngan anna.. ada pon dengan wak gelas je tapi anna x tahu sangat.. anna men copy jew..

ANNA MARIANA said...

saifudin abu izzudin - insyaallah, aminnn... =)

fiquecool said...

Assalamualaikum :) Saya dah join :)

Done follow:) Follow back k ;)

Jom join Segmen yang gempak nih!


http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

ANNA MARIANA said...

fiquecool - tq sudi join.. hihihi... i follow u back.. =)

michelle De hunny said...

hye :)
good luck dear :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

ANNA MARIANA said...

michelle De hunny - tq dear.. =)

cweet pinky said...

banyak nye dye tag ! betul sungguh2 nih , gud luck yer , CP pown join jgk , sudi2 la melawat :D

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

sa mic said...

datang dari GA yang sama , goodluck ;)

ANNA MARIANA said...

cweet pinky - good luck 2 u 2 dear.. =)

ANNA MARIANA said...

sa mic - haii.. good luck ok.. =)

eymasu said...

terbang dari tempat yang sama..hehe..(^_^)DKDE


http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

puteri kasih said...

dah ada penaja baru..jangan lupa update yer anna :)

Mimie Najib said...

assalamualaikum..hai tuan blog..
singgah sini dari GA yang sama.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

kalau sudi mai la umh kita jap.. ;)

Saya Wann said...

Dari giveaway yang sama..semoga berjaya :)

+ 1st Giveaway By Puterikasih.com +

Azwar Syuhada said...

datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Akma Khaieri said...

gud luck...visit my blog too n follow..

ANNA MARIANA said...

eymasu - hai...selamat berkenalan... =)

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - ok dear =)

ANNA MARIANA said...

Mimie Najib - hai, selamat berkenalan jugak... =)

ANNA MARIANA said...

Saya Wann - amin.. =)

ANNA MARIANA said...

Azwar Syuhada - hai... selamat berkenalan.. =)

ANNA MARIANA said...

Akma Khaieri - good luck 2 u 2.. =)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST