RSS
Container Icon

::JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG::

Cara-cara nak naikkan traffic blog ini diambil dari blog ain..
Ok..
Jom kita cuba sama2..

Cara nya begini :-

V
V
1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.
3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

14. ::Eira Aikawa::



PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Cik Yaya said...

kurng phm la cik anna..huhu..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - cik yaya copy je semua ni.. lepas 2 Myself V3 Me & naikkan ke number 1..dan masukkan nama dan link yaya ke nmber 15..

deqjamucuxx said...

gudluckk !! hihihi

bredmart said...

saya juga ingin mencobanya ah,,,,,,,,

Aireyn Ashra ツ said...

tak berapa faham la kak anna . hurmm

TiranaAduka said...

gud luck dari tirna aduka

Rizal Uye said...

semoga sukses

ANNA MARIANA said...

deqjamucuxx - tq dear... =)

ANNA MARIANA said...

bredmart - good luck sob.. =)

ANNA MARIANA said...

Aireyn Ashra ツ - hehehhe... tang mana yg x paham 2? cecita2.. =)

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - tq dear.. =)

ANNA MARIANA said...

Rizal Uye - tq sob.. =)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST