RSS
Container Icon

NETBALL

Cuba teka mana satu Anna?
Sape teka ngan betul Anna blanja ceklat hacks.. hihii
Hari ni Anna nak cite skit tentang Bola Jaring..
Wah, rasanya dah lama Anna tak main..
Anna mula main tahun 2000 dan  Last Anna main tahun 2006..
Lepas 2 terus tak main dan paling teruk pegang bola pon tak dah..
Tapi adalah dalam sebulan ni kat tempat kerja Anna ajak main bola jaring..
So, Anna pon main la balik.. Ingat2 lupa jugak la..
Tapi Anna belasah main jugak..
Hahahhahaha...
Tapi 2 la, Setiap kali main mesti Anna akan rasa sedih 
sebab Anna teringatkan Mendiang cikgu Anna iaitu Miss Tan 
(gambar diatas & di tengah)..
Dia baru je pergi dalam bulan 12 tahun 2012..
Bagi Anna, dia memang best..
Apa pa pon, hidup harus diteruskan..
Segala amanat dan tunjuk ajar dia akan Anna ingat dan 
share bersama2 kawan2 yang lain...
Insyaallah...
Kat atas 2 Anna sharekan gambar kami sepasukan bersama 
Our Beloved & The Best Teacher Miss Tan Phaik Lean..
Dia juga ajar kami Bahasa Inglish..
Oh ya, gambar ni sekitar tahun 2006 kalo tak silap Anna..
So, kepada sesiapa yang masih belajar..
Hargailah jasa dan pengorbanan guru anda 
tak kira apa saja bangsa,agama dan budaya ok..
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

39 comments:

sabella mohamad said...

bella dah lama tak main netball . time sekolah rendah je . pastu bila naik menengah , dah tak aktif . hihi

Acik Riotaro said...

wargghhh...acik tak pndai maen netball..

sha (chirp chirp) said...

netball mmg best! :)

bredmart said...

aku tebakk ya, anna yang ditengah,,,anna pasti yang pakai baju putih abu-abu, ya kan?????

Sally Yatiey said...

Saya tak pandai main bola jaring ni.. hee

deqjamucuxx said...

netball main ting 1-3 je kot... jadi center & WA . ikot dan cikgu nak letak mana.. bayak center la.. sbb deqja kecik.. senang menyelit katanya... naik form 4 pindah kolah n terus tak axtif sukan... :( dan terus badan naik berkilo2 ~ lalala

michelle De hunny said...

anna yg bediri tengah2 barisan atas tu kan?
hee..
michelle x aktif bola jaring.
michelle suka badminton xD

Nasuha said...

sy slalu main bola jaring..tp dululh..

puteri kasih said...

dulu time sekolah memang selalu je main bola jaring..sekarang dah lama tak main :(

aTieYusof Family said...

wahh terer Ana main netball..
sedih kan bila org yg byk jasa pada kita pergi meninggalkan kita..apa pun live must go on..:)

Nick Nashram said...

baru je abis jadi pengadil bola jaring kt sekolah ni :)

kaishin said...

takziah utk keluarga Miss Tan..

Cik Yaya said...

wahhh..
yaya last men bole jaring mse form bpe nth..tu pon bukn men btul2..men2 acah cmtu je..hukhuk..tp mse sek rendah ade main utk rumah sukan..menang..hehe ;p

Aireyn Ashra ツ said...

wahhh anna hebat main netball . saya tak pndai . sobs sobs :( hihi :)

hana hadi said...

anna sebelah kiri miss tan kot.hehe
hana xpernah dan xreti main bola jaring. hehe

ANNA MARIANA said...

sabella mohamad - ala, ruginya.. best tau main netball ni..

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - jom sis ajarkan..hihihihi

ANNA MARIANA said...

sha (chirp chirp) - betul3.. =)

ANNA MARIANA said...

bredmart - salah.. itu guru anna la.. hihihi

ANNA MARIANA said...

Sally Yatiey - jom anna ajarkan..

ANNA MARIANA said...

deqjamucuxx - hahhaa, gemuk xpe.. asalkan sihat cukup la..

ANNA MARIANA said...

Nasuha - main di sekolah ke?

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - samalah ngan anna.. ni pon baru start main balik..

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - mana ada terer kak.. betul 2, sedih pon x hilang lg ni..

ANNA MARIANA said...

Nick Nashram - amboi, biar betul ni? =)

ANNA MARIANA said...

kaishin - :(

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - hehehe, time menang la saat paling indah kan?

ANNA MARIANA said...

Aireyn Ashra ツ - x de la hebat mana pon.. kekadang anna buat salah gak..hihiihihi

ANNA MARIANA said...

hana hadi- hahhaha, salah... sila cuba lagi ek..huhhuhhu

ANISRAHIM said...

tauuu. yang sebelah cikgu tu kan? hehe same la, anis wakil skolah dulu utk bola tampar n bola jaring :)

bredmart said...

jadi anna sebelah kiri gurunya yah, yang duduk atau berdiri???

hana hadi said...

berdiri sebelah kanan no 2.hehe

ANNA MARIANA said...

ANISRAHIM - salah... huhuhuhu

ANNA MARIANA said...

bredmart - anna yang di hadapan sekali.. yang di sebelah kiri tanganmu..yg putih itu..

ANNA MARIANA said...

hana hadi- salah jugak... huhuhuhuhu

bredmart said...

haha saya masih tak tahu anna yang mana,,, putih semua...

ANNA MARIANA said...

bredmart -hehehhe, kamu cuba lagi ya..

bredmart said...

berdiri atau duduk???

ANNA MARIANA said...

bredmart - duduk.. yang kasut anna ada line merah..

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST