RSS
Container Icon

TQ ACIK RIOTARO

Assalamualaikum Semua.. 
Hari ni Anna nak share gambar hadiah yang 
Anna dapat dari ACIK RIOTARO..
Orangnya sangat comel, 
 dan rajin singgah ke blog Anna..
Walaupon baru kenal tapi Anna rasa 
sangat selesa dengannya sebab Acik Riotaro 
sangat sporting dan sempoi..
Buat Acik Riotaro ,
Thanks k sebab sudi hadiahkan 
hadiah ni buat sis..
Serius, Comel sangat2 
notebook ni..
Kawan2 sis di ofis pon cakap 
benda yang sama..
Sis harap persahabatan kita yang 
terjalin ni berkekalan hingga selamanya ok..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Acik Riotaro said...

mekasih..
ade calon utk acik??
hehehe..guraw aje..
hope sis suke yea..
acik pun suka knal ngan sis..
hope pershbatan yg terjlin akn kekal slmanya...
selamanya...selamanya..selamanya harimau malaya..hehehe

Rizal Uye said...

selamet ya , sukses selalu

bredmart said...

wah hadiah, mau dunk

kitatauke said...

ade lagi tak hadiah tu?nak jugak la...

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro -sesame acik..
nak calon yang mcm mna 2 acik?
memang sis suka sangat2 gift yang acik bagi 2..
sis pon harap persahabatan kita kekal slamanya.. ^___^

ANNA MARIANA said...

Rizal Uye - thanks sob..

ANNA MARIANA said...

bredmart - kalau mau minta sama acik dong..hihihihi

ANNA MARIANA said...

kitatauke - ada lagi kot.. kena minta kat acik..hihihiih

aTieYusof Family said...

Acik mmg best!..
sy pun ada dapat satu note book tu..:)

sabella mohamad said...

wah comelnya note book tuu ! geramm tengok !

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - cantikkan? anna suka sangat2..

ANNA MARIANA said...

sabella mohamad - kalo nak nanti minta dekat acik ok.. hihiihh

Cik Yaya said...

comelnyerr...^,^

ANNA MARIANA said...

cik yaya - heheh, tq

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST