RSS
Container Icon

MAJLIS PERTUNANGANKU



Ok bersambung..
Hihihih...
Taraaaa...
Sebenarnya yang lama sangat Anna tak update sebab ni la..
Ok, tanggal 10.02.2013 adalah hari PERTUNANGAN ANNA..
Setelah hampir 5 tahun menyulam cinta,
kami sepakat untuk mengikat tali pertunangan pada tahun ini..
Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar berkat pertolongan
dari keluarga tercinta, kawan2 dan semuanya la yang tolong..
Kini Anna bergelar tunangan orang..
Rasanya bukan mudah untuk menggalas tanggungjawab ini tapi start
Anna bersetuju bermakna Anna harus pikul segalanya..
Doakan pertunangan ini mendapat keredhaan Ilahi dan apa jua
dugaan mendatang kami akan tabah untuk menghadapi...
Insyaallah..
Kat bawah ni Anna share sedikit sebanyak gambar2 yang sempat di tangkap..
Nanti ada lagi Anna akan upload ok..
Sekitar persiapan
inilah saatnya

bergambar bersama family dan kwn2

hantaran dari pihak lelaki
doakan kami

 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

16 comments:

aswadz said...

tahniah... lps ni fikir psl nak kawen lak.

bredmart said...

wah sudah mau nikah, selamat yah,, mana poto kalian berdua???

Acik Riotaro said...

tahniah...

aTieYusof Family said...

wahh..TAHNIAH ya...moga kekal hingga ke syurga..amin!
banyak kan sabar dalam menempuh alam pertunangan ni..:)

nurulakmal said...

wah..tahniah!

BUNDA a.k.a KN said...

oo yer..dah bergelar tunangan orang lah ni yer...Tahniah...pesanan bunda jaga diri jaga maruah dan hubungan silaturrahim kedua belah keluarga..semoga dipermudahkan segala urusan, selamat ke hari pernikahannya pulak...in sya Allah ..amiinn..

hana hadi said...

tunang sudah...

ANNA MARIANA said...

aswadz -hahhaha, tahu xpe..

ANNA MARIANA said...

bredmart - thnks sob... ada di atas sob... =)

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - thnks dear.. =)

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - thnks sis.. aminnn... insyaallah sis.. doakan k..

ANNA MARIANA said...

nurulakmal - thnks dear...=)

ANNA MARIANA said...

BUNDA a.k.a KN - insyaallah bunda..
thnks sudi doakan untuk anna..
anna akan ingat pesan bunda slalu...
=)

ANNA MARIANA said...

hana hadi - yes dear.... hihhih.. xleh noti2 dah pas ni..

s h a said...

Congratz anna...sorry lambat wishnye.Sha pon da lame x online. :) Selamat membuat persiapan kahwin. :)

ANNA MARIANA said...

s h a - thnks dear.. aminnn.. hihihii

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST