RSS
Container Icon

SAKIT O SAKIT


Maaflah lama bebenor Anna tak update..
Bukan apa start Ahad minggu lepas Anna sakit je memanjang..
Mula2, Anna sakit tekak..
Perit sangat sampai nak makan dan minum pon tak boleh..
Masuk Isnin mulalah hidung tersumbat...
Masih boleh bertahan lagi time 2..
Masuk Selasa terus jadi teruk sampai nak bangun pon tak boleh..
Bila tibanya Rabu badan makin sakit dan berat..
Tapi petang 2, Anna kena g tempah kek..
Mahu tak mahu memang kena g gak..
Masa on the road 2, tetiba lak tebuan g inject bontot dia kat bawah mata Anna
sebab time 2 Anna cuma naik motor jew..
Aduhhhh...
Menggelupur jugak la tahan sakit..
Lepas sattle semua,Anna terus balik umah..
Makbapa mulalah risaukan Anna..
Diaorang suh g klinik tapi memandangkan badan Anna mula lemah Anna terpaksa tido jugak..
Masuk Khamis badan makin ok sikit...
Anna bawa mak g potong rambut dia dan g klinik jap..
Bawah mata makin bengkak..
Tapi doktor check dia kata xde jangkitan apa..
Dia bagi krim dan ubat..
Masuk Jumaat, Anna mula packing barang2 nak balik kampung..
Sebab apa??
Bersambung nanti k..

*Maaf ye Anna x balas jejak, komen , dll..
 Anna akan usahakan secepat mungkin yer.. 
  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Acik Riotaro said...

acik taw sbb ape..
thniah sis..

Miss Zahirah said...

haa.. dah nak kawen kan? hihihi

michelle De hunny said...

wahh ada pape ke?
heee..

sha (chirp chirp) said...

dugaan, dugaan. moga diberi kekuatan olehNYA. hehe. nakk kawen kan? tgk gambar profile kat tepi tu pon da tukar. tahniah! :)

Aireyn Ashra ツ said...

semoga Anna kembali sihat ye :) ke Anna ade pape ni? hee ;)

deqjamucuxx said...

semoga anna sihat kembali.. p.pic sebelah tu dah lain... hihi

TAHNIAH

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - hehhee.. macam mana boleh tahu.. btw thnks dear.. =)

ANNA MARIANA said...

Miss Zahirah - hehhee, x lagi sis.. duit x ckup lagi ni.. hihihi

ANNA MARIANA said...

michelle De hunny - hehehheh, rasa2nya?

ANNA MARIANA said...

sha (chirp chirp) - hihii, insyaallah.. tapi duit x ckup lagi ni.. hihihihi

ANNA MARIANA said...

Aireyn Ashra ツ - sekarang ok dah ni.. hihihi, letih uruskan majlis hari 2..

ANNA MARIANA said...

deqjamucuxx - hihihi... kena tukar pic dah..x leh mgaku solo dah.. 50% dah jd hak orang..

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST