RSS
Container Icon

AWARD UNTUK ANNA DARI SABELLA MOHAMAD


Firstly, Anna nak minta maaf sesangat pada 
adik yang comel iaitu SABELLA MOHAMAD
kerana Anna baru je dapat tahu Bella bagi 
award pada sis bulan januari..
Waaaaaaaaaa, 
jangan marah k..
Sis memang betul2 tak tahu..
Btw, Sis ucapkan berbanyak terima kasih
kerana Bella sudi beri award ni pada sis..
Sis sangatx10 menghargainya..
Cantik sangat cup cake ni..
Sis doakan moga2 kita berjaya dalam dunia bloging ni k..
Aminn..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

puteri kasih said...

wah dapat award...tahniah anna :)

aTieYusof Family said...

wah...best nya dpt award!.. Tahniah sis..
cute cup cake...:)

sabella mohamad said...

thanks akak sebab sudi buat entry ni . hehe bella tak marah la . dah agak dah mesti akak ter-miss . sebab bella bagitau kat chatbox akak je haritu ^^

Cik Yaya said...

salam cik anna =)

nyummy je tgok..lau dpt mkan pon sodap ni..hehe

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah anna...hehe sian kat bella...:P

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - thanks puteri =)

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - thanks dear =)

ANNA MARIANA said...

sabella mohamad - hihihihi, kekadang akak x check cbox dekat2 4-5 hari..jadi benda 2 akan hilang..huhuhu..btw, thanks a lot dear.. =)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - wsalam.. huahuahua, tau xpe..kena minta dekat bella ni..

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - thanks dear... hihihihih

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST