RSS
Container Icon

DOKUMEN DALAM PENDRIVE HILANG!























Bila buka yang ni je yang ada..



Aduhhh...
stress sungguh hari ni ..
Kenapa la pendrive Anna tetiba ja jadi camni..
Anna pon tak tau sebabnya..
Dah la semua dokumen kerja ada dalam ni..
Aduh...
Camna ni..
Dugaan sungguh...
Ade sapa2 tahu tak apa yang harus Anna buat?
Kawan Anna dah cuba tolong tapi tak boleh jugak..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

24 comments:

permatabiru said...

kena virus agaknya..mst tak leh buka dah

Acik Riotaro said...

sabar yea sis..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya boleh cri tu tp yui lupa dh caranya

hana hadi said...

hana pernah jadi mcm ni. sebab pendrive rosak bukanya virus. tapi xtau la plak maslaah anna ni mcm mana. kalau nak clean takut hilang dokumen dalam tu plak. tanya kedai je lah

E'in said...

sabar anna sabar... huhu

Belajar Photoshop said...

sabar iia :) tiap masalah pastilah ada jawabnya :)

Nick Nashram said...

bwk je p kedai check.
nati kalo buat sendiri kang hilang sume file..huhu

Ayie Abas said...

salam anna...:)

kesian nyer...cuba tanya kengkawan yg terer atau hantar kedai jer...

Cik Yaya said...

salam..

ala xleh tolong..xpakar dlm ni..huu

Hatimi Tahirruddin said...

hilang ke tak boleh bukak pendrive? try cari solution kat internet...mesti ada punya...sy tak pakar plak dalam hal2 camni...huhu

ANNA MARIANA said...

permatabiru - huhuhuh, memang masuk virus pon..

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - thanks dear...

ANNA MARIANA said...

nuyui a.k.a miss YUI - nanti kalo dah ingat msj anna k.. :)

ANNA MARIANA said...

hana hadi - tanya dah kedai cakap virus.. :(

ANNA MARIANA said...

E'in - :(

ANNA MARIANA said...

Belajar Photoshop - waaa, sedih sgt...

ANNA MARIANA said...

Nick Nashram - dah bawa semalam, kedai kata kena virus..

ANNA MARIANA said...

Ayie Abas - wsalam.. dah, mmg x dapat di selamatkan dah..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya- wsalam.... xpe cik yaya, thanks sebab lawat anna..

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - dah, tapi mmg x leh pakai dah.. hhuuhuhhuhu

Tuan askalani said...

sy boleh bantu anna.. pendrive tu dah kena virus,dokumen tu ada tp die hidden.. :)

ANNA MARIANA said...

Tuan askalani - camna nak buat ek? huhuhu

justablogofmine said...

anna..kalau ikut kwn kita yg tolong retrieve file kita yg hilang aritu ckp pun..kalau gitu cara yg kita bgtahu di blog kita tu, boleh retrieve blk file yg hilang..

8vertising said...

Sila ikut step seperti yang diarahkan...TQ

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST