RSS
Container Icon

ANAK BUAH ANNA

abdul haqeem
Hai semua.. Apa kabo.. Anna sihat2 je.. 
Hari Selasa baru2 ni My sis ngan Abang ipar Anna bersama 
Anak buah Anna datang..
Waaa, agak lama jugaklah tak jumpa dia..
Rindu sangat2 kat dia..
Nama dia Abdul Haqeem dan umo 2 tahun lebih..
Dia adalah anak bongsu kepada kakak Anna yang kedua..
Dalam family Anna ada lima Anak buah..
Kakak sulung ada 2 anak.. yang sulung perempuan umo 14 tahun dan
 lelaki umo 9 tahun..
Kakak kedua pula Yang sulung umo 16 tahun, 
yang kedua 14 tahun, ketiga 2 tahun(gambar kat bawah ni)..
~aksi2 dia masa kat umah anna~
baju hitam dan putih anak kakak sulung & baju merah dan biru 
abg kepada abdul haqeem tapi ni gambo lama ni tahun 2008..
Bila di tambah, jadilah 5 orang..
Anna juga ada abang umo 29 tahun masih lagi belum berkahwin..
Sesiapa nak jadi kakak ipar Anna boleh isi komen dibawah yer..
Bagi detail2 lengkap macam resume..
Anna nanti bagi kat abang Anna ok..Hihihihih...
Oklah, nanti Anna update about family Anna..
tapi..Errr.. ada ke yang nak tahu ni?
Kalo takde tak nak la update..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

17 comments:

puteri kasih said...

comel anak buah anna :)

Mas Diey said...

comel lah ank buah dan anak menakan anna ! huhuhu ^^

Hatimi Tahirruddin said...

wah mcm2 aksi yg dibuat abdul haqeem tu...hihihi

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

updatelah bunda nak tahu nak kenal2 jugak..

Anonymous said...

Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a
40 foot drop, just so she can be a youtube sensation.
My apple ipad is now broken and she has 83 views.
I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!


Feel free to surf to my web blog; article directory best

AiSyA LiEzA said...

ALOLO.. manisnyaaa snyuman diaa.. :)) hehe.. lasaknyer.. >.<

Tinta Lana said...

Salam.

Eh anna, nanti lana anta resume lengkap k..cewahh,hehehe, laju je kan.

Gurau2 je tau, hehehe

Best kan ada anak buah.. lepasni, timang anak sndiri pula..eh? :D

Cik Yaya said...

salam..
boleh je sharing ttg fmly cik anna..
boleh jg tau serba sdikit ttg cik anna kan..=)

abg xkwen lg?ehem..leh tgok latest pic x?hahahahaha ;p

jaakechik said...

oooo dah ada anak buah besar dah rupanya dia...

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - macam maksunya kan? hihihi

ANNA MARIANA said...

Mas Diey - ^__^

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - hahhaha, tau xpa.. 2 yang sempat snap jew 2..

ANNA MARIANA said...

BUNDA a.k.a KN - salam.. insyaallah, akan anna buatkan k ..

ANNA MARIANA said...

AiSyA LiEzA - ^__^

ANNA MARIANA said...

Tinta Lana - salam.. wah, boleh3.. nanti hantarkan k..insyaallah, bila kahwin ada la anak sendiri :)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - wsalam.. insyaallah, akan ada nanti :)

ANNA MARIANA said...

jaakechik- hihihi yang sulung dah 16 thn dah pon..

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST