RSS
Container Icon

STAR CHATZ WITH ASMIDAR, AMANDA & AWI RAFAEL

Hihihii..
Hari Selasa baru2 ni punya kerja..
Sempat lagi buka benda ni dan sembang2 
jap ngan Amanda,Awi & Asmidar..
Yang Anna highlight 2 sebab Anna kata 
"AMANDA&ASMIDAR SANGAT CANTIK.. "
"TAK YAH MEKAP TEBAL2 PON DAH CUTE.. "
dan tak sangka pula dorang nampak dan balas balik
"AWWW, SO SWEET..THANK YOU.." 
dan ni pula bersama Awi Rafael..
Semua pakat dok suruh dia pilih artis mana dia
nak ajak showcase kot kalo x silap Anna..
So, Anna pon menyumbagkanlah idea ini..
"DATO SITI NURHALIZA LA,
kan dalam lagu abg AWI ada nama DATO K.. :) "
Sekali dia reply ini daaa...
"TAK MAMpu bayar dato siti weiiiiii!
HAHAHHAHA"
Waaa, tak sangka jugak dia nampak 
Anna merepek kat chat box 2..
hahhahaa..
Memang best la dorang ni..
Sporting jew...
Last sekali Anna tutup sebab makin ramai masuk dah..
So, line jadi lambat dan lebih baik Anna buat kerja..
Hihihih..
Ok lah, daaa...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

26 comments:

AiSyA LiEzA said...

hehehhe.. best r kalau sporting... ngee~~ :)) suka y peramah :DD

Miss Zahirah said...

fuyohh.. chat ngn artis teww.. hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,rajin ana layan ea..hihi

Tinta Lana said...

Jawapan awi tu,hahahaha

Acik Riotaro said...

auuwwww..bestnyerrr

michelle De hunny said...

waa best la chatting ngan retis :D

puteri kasih said...

sambil buat kerja sempat lagi berchatting bersama retis eh..nice :)

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer !

TiranaAduka said...

peqgh.glamour tu.

Hatimi Tahirruddin said...

wah bergurau senda dgn retis ye anna...

Cik Yaya said...

rajin cik anna ye chat2 dlm tu sume ^_^

Sabella Mohamad said...

waaa best la kak anna . diorang balas ek ? bella pun nak try jugak la lain kali . kihkih

TiranaAduka said...

lawatan di hari isnin.tirana aduka

ANNA MARIANA said...

AiSyA LiEzA - hihihihih

ANNA MARIANA said...

Miss Zahirah - :)

ANNA MARIANA said...

nuyui a.k.a miss YUI - hahhaha, kekadang jew..

ANNA MARIANA said...

Tinta Lana - hahhahaha...

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - :)

ANNA MARIANA said...

michelle De hunny - hihihihi

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - hahhaa, curik2 je pon..

ANNA MARIANA said...

Kesuma Angsana - :)

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - :)

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - hahhaha, kekadang je..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - hahha, ri tu boring sgt..

ANNA MARIANA said...

Sabella Mohamad - try je.. mana tau dia reply,..

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - thanks :)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST