RSS
Container Icon

HAPPY MOOD

Apa khabar semuanya?
Macam mana ngan puasa korang semua?
Ada yang mula tinggal dah ke?
Setakat ni Anna masih bertahan lagi...
Untuk hari ini Alhamdulillah, 
akhirnya Anna berjaya 
jugak habiskan kiraan gaji kitaorang..
Ada lah hampir 3 hari Anna buat benda ni..
Fuhhh, barulah sekarang  rasa lega
 dan lena tido malam ni..
Dan esok tunggu je la gaji masuk..
Dan paling penting sabtu kita shoping raya..
Yahooo..
Tak sabo dah ni nak beli baju raya..
Yelah, semua asyik tanya Anna bila nak g beli..
Huhuhuu..
Oklah, Anna kena sambung balik kerja ni..
See u next entri..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Kakzakie said...

Sykt kakak dah bank-in semalam petang. Tunggulah dua hari dapatlah kalau nak draw.

aTieYusof Family said...

Mesti happy2 sis sbb nak raya dah..hehe..
harap2 dpt shopping dgn gembira:)

Niesa said...

niesa bad mood hari ni sbb gaji masuk next week..streessssss!!nak buat kek lapissss..hukhuk.. :( apa2 pn selamat bershopping..

Kesuma Angsana said...

amboi shopping sakan lah nanti yer

wantie said...

jom shopping . akak pun shopping tak habis lagi nih

E'in said...

jom anna kite shopping same2...

psst selamat hari raya... haha

dear xila said...

weee jgn lupa duet raya ktorg kuikui

Pykaa Pdott said...

Wahh best la gaji msok dah boleh pergi shoping raya laa kan . Hehe

Cik Yaya said...

bru nk shopng ea..hehe

Alhmdlh..yaya pon lum ade yg tgl..rasenye akn bpuasa pnuh thun ni..huuuuu

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Happy shopping esok..akak pn esok nk p shopping apa2 yg tak settle lagi..;)

Nora Karim said...

shopping jgn sampai membazir ya... hehehe

Hatimi Tahirruddin said...

selamat hari raya ye anna...maaf zahir dan batin

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST