RSS
Container Icon

SKRIN TELEFON KELUAR EMERGENCY CALL ONLY

Baru2 ni Tunang Anna ada masalah ngan line Maxis..
Yelah, takde angin @ ribut tetiba je kat skrin 
keluar 'emergency call only'..
Kena pula hari 2 Tunang Anna ada buat rumah terbuka..
Ramai jugak kawan2 yang dia jemput..
So bila dah jadi camni mulalah jadi masalah 
balik kat Tunang Anna..
Anna pernah jugak kena, 
masa kena 2 baru je bakal 
mak mertua sarung cincin tunang..
Lepas 10 minit Anna check hp takde line..
Lepas 24 jam baru line ok balik..
Tapi sekarang Line Tunang Anna 
dah lebih 24 jam tak ok2 jugak..
Apa yang kami buat ialah pergi
ke Maxis Centre kat Bukit Jambul..
Kami terus ke kaunter khidmat pelangan dorang..
Dorang ada bagi 1 form untuk di isi..
Lepas 2 , dorang bagi simkad baru kat Tunang Anna..
Tapi nomber still yang sama..
Tapi ada bayaran.. 
Tade mahal pon cuma Rm 10.00 je..
Disini Anna ingatkan supaya owner simkad 2 yang pergi 
sebab kena tandatangan pengesahan..
Oklah, berjumpa dilain entri..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

aTieYusof Family said...

salam sis..
selalu juga simkad jadi mcm ni kan..dulu pun akak pernah kena...
mai lah ke blog akak:)

Lynn Munir said...

Bab ' emergency call' tu memang mana2 line provider pun memang ada kena. Biasa le tu. Selamat Hari raya Anna dan maaf zahir dan batin. Rilex la - kan ada kit kat.

Nick Nashram said...

celcom pun sama gak..
kdg2 tgk nset senyap je..huhu
patut la kuar notification cam kt atas tu.
tutup blk pastu bkk bnyk dpt miscall.

nuyui a.k.a miss YUI said...

nsb bek rm10 je..hihi..

dah cubitan..

Nasuha said...

Jom sertai Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dapatkan doodle muslimah main gitar yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html

dear xila said...

ai bukan slh kite xde line pon kena charge?

||aLeaSaRa|| said...

owh tak pernah kena macam tu...macam2 kan huhu

Liza Razak said...

payah jugak kalau jadi macam ni kan..nak pulak kalau tgh tunggu panggilan penting

Cik Yaya said...

salam..

tu la..mxs skrng cam bnyk prob..yaya cam nak tuka line je ni..huuu

Hatimi Tahirruddin said...

nasib baik boleh tukar simkad dan setel....entri yg bagus ni...boleh dijadikan panduan kalau terkena satu hari nanti...

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST