RSS
Container Icon

MAJLIS PELANCARAN SIMPLYSITI DI HATI

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.. 
Ok, hari ni Anna nak share gambar2 terbaru Dato Siti Nurhaliza
di Pelancaran Simplysiti Di Hati  bagi tahun 2012 dan 
juga jadual Dato Siti Nurhaliza yang akan turun nanti di sekitar tempat anda..
 Terbaru Dato’ Siti Nurhaliza di 


Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza
KREDIT TO BUDIEY

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

28 comments:

Miss Zahirah said...

pling dekat ngn aeon alpha angle..
ade rzki nk tgk siti f2f.. hehehe

Khafizi Saad said...

saya...err....kenapa dia kawen dgn datuk k...sampai sekarang still tertanya tanya... -_-"

Puan Gojes said...

perempuan cantik ni memang cantik sentiasa :) evendo pakai apa sekalipun, tetap cantik ;)
taniah datuk siti :)

Hnahdy said...

cantiknya.. nak kenapa pakai simpysiti juga ni.hehe

nora said...

siti mmg gojes..

Acik Riotaro said...

cantiknya...

bredmart said...

siti dari dahulu sampai sekarang tetap saja cantik, saya juga fanz dengan dia

puteri kasih said...

siti memang cantik dari dulu sanmpai sekarang :)

Adie Zaff said...

Ooo...minat CT ea..same dengan Bro ErazFadli..hohoh

Cik Pensil said...

mesti peminat siti ni .

etuza said...

penyanyi tersohor katakan ya..rezki dia. Kita rakyat Malaysia tumpang melihat tuah orang...Tahniah pada datuk siti

Aida Omar said...

Tahniah lah dato ct makin maju perniagaan dia.. :) walaupun kurang minat dengan dia tapi tetap tabik spring org melayu maju kan. hehe.. Alpha Angel boleh pi nie.

Cik Yaya said...

wahhh ahd ni ade kt SACC mall laa...cam nk pergi je..tp ade lg dekat..kt bukit raja..er..thun depan la pulok..huhu..

s h a said...

Penuhnye gamba siti.hehe.peminat tegar ni.lagu pon lagu siti ye dear. :)

ANNA MARIANA said...

Miss Zahirah - wah... mesti best kan boleh jumpa dekat dengan rumah..

ANNA MARIANA said...

Khafizi Saad - hehehhehe, mana la anna nak tahu... g tya kat Tok Tie... hahahhaha... tapi sure dia akan cakap ' BIARLAH RAHSIA'..

ANNA MARIANA said...

Puan Gojes - bila la kita pon nk cantik cam dia ek...

ANNA MARIANA said...

Hnahdy - hehehehhe... pakai jangan x pakai kak...

ANNA MARIANA said...

nora - ^__^

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - =)

ANNA MARIANA said...

bredmart - yeayyy, kita sama...

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - betul3.. skrg lagi nampak kulit dia gebu sangat2...

ANNA MARIANA said...

Adie Zaff - peminat tegar ni... =)

ANNA MARIANA said...

Cik Pensil - heheheh, tahu x pe...

ANNA MARIANA said...

etuza - betul... anna pon nak berjaya macam dia gak..

ANNA MARIANA said...

Aida Omar - harap2 kita pon akan maju macam dia walaupon bidang berlainan...

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - hehehe, anna pon yang paling dekat kat kedah je...

ANNA MARIANA said...

s h a - heheheh, memang minat dari dulu sampai skrg ni.. =)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST