RSS
Container Icon

PENANGAN OKI C5750

Assalamualaikum semua..
Cuma nak share sikit tentang mesin OKI C5750 ni..
Sejak semalam sampai la hari ni mesin ni asyik cari pasal je ngan Anna..
Waaa, sakit hati betul la..
Anna nak print gambar2 pertolongan cemas dan nak dilekatkan 
di dalam frame..
Fuhh, dekat 60 keping semuanya..

Anna tak kesah sangat tapi mesin ni la yang melambatkan kerja Anna..
Waaa, semalam yang Anna sempat print cuma 4 keping..


Ada lagi 56 keping ni..
Apa masalahnya pon tak tahu la..
Puas juga la Anna minta tolong kekawan tempat kerja Anna 
yang lain untuk tengok2 kan..
Tapi tetap gak bermasalah..
Asyik keluar ayat ni ni
"OPEN FRONT COVER"
"EMPTY TRAY"
Haaa, macam2 lagi la..

So, ini la jadinya... 
Anna jadi technician pula selepas semua 
orang yang 
buat benda ni dah fed up...
Dan sehingga entri ni di post, keadaannya masih sama..
Persoalanya,
Bilakah kerja Anna akan siap??
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Crack said...

Ini adalah perkara yang agak karut: Biasanya saya pujuk ja mesin tuh baik baik...macam cakap ngan makwe... ^^ work like magic!

Agenkripik said...

terima kasih tipsnya

Putri said...

kesiannya kat dia..sabar ye anna

Cik Yaya said...

haha..biasela tu..
kt ofc yaya dlu msin dia slalu wt hal jgk smpi nek fed up smua org yg gune..tp sejak da tukar bru xde lg mslh cm tu..hehe ;p

ANNA MARIANA said...

Crack - hahhaaah, tapi kan kekadang mcm betul jugak kan.. lpas pujuk mesti ok nya..

ANNA MARIANA said...

Agenkripik - ^_^

ANNA MARIANA said...

Putri - huhuu, tengah sabo bebanyak ni... =)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - ni pon nampaknya minta di tukar baru gak ni.. huhuu

bredmart said...

seorang pemimpin yang bijaksana dan berani, akan selalu dikenang dalam sejarah

Riko Yudiansyah said...

itu printer ya gan ?

ANNA MARIANA said...

bredmart - hehehe, betul 2.. =)

ANNA MARIANA said...

Riko Yudiansyah - ^___^

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST