RSS
Container Icon

TAHNIAH MALAYSIAKU

Assalamualaikum dan Salam Jumaat Semua..
Hari ni Anna just nak luahkan rasa tidak puas hati mengenai 
Perlawanan Bola Sepak semalam..
Rasa2nya semua rakyat Malaysia masih lagi bersedih di atas kekalahan
Malaysia menentang Thailand kan..
Anna pon tidak terkecuali jugak..
Rasa tak puas hati dan sedih sangat dengan apa yang berlaku semalam..
Memang tak patut langsung Malaysia di layan begini..
Memang kalah menang bukanlah kita yang tentukan tapi dari segi persembahan yang
ditunjukkan oleh pengadil amat ketara berat sebelah..
Pengadil seolah2 mencari setiap inci kesalahan dari Malaysia..
Perkara ini amat melukakan hati Rakyat Malaysia..
Anna rasa bukan Anna saja yang tak puas hati..Ramai lagi yang tak puas
hati dengan corak permainan pasukan Thailand yang terlalu kasar dan 
bagi Anna tidak profesional langsung..
Bagi Anna,
kalah MALAYSIA kalah yang bermaruah !!
Lebih bagus dari menang tapi tak bermaruah!!! 
Anda tetap JUARA bagiku.. 
TAHNIAH MALAYSIA..

  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

49 comments:

s h a said...

Sha x tengok semalam.Huhuh.Teruknye kalau pengadil berat sebelah.Xleh nama pengadil la cmtu.Pemberat sebelah.Huh.X patut btolla.

farah.fauzi said...

betol tuh!! mutu pengadilan yg hancus.. tak profesional!! kesian fadli shas kene kad merah :(

OPPs! said...

rasanya pengadil tu mmg banyak kes la sebelum ni..betul tak?

Crack said...

Pengadil semalam...sungguh....*^%^*)(_$@#!!! Nak maki tapi takut tuan rumah marah. Kakakaka. Apapun kekalahan yang bermaruah. Kita main bersungguh-sungguh. ^_^

zookdee said...

saudari Anna kalau mau membuat Smile Emotion Chatbox Anda bisa mengambil contohnya di sini http://lihin-android.blogspot.com/2012/05/cara-membuat-chatbox-di-blog.html..dan jika ingin menambah Emotion smile nya anda bisa meencarinya di T4belajarblogger atau www.muhbalak.com

kitatauke said...

kalah menang tu adat pertandingan..janji harimau malaysia main dengan bagus smlm...xmenang tu kira nasib la....apepun...bangga dengan harimau malaya..

Acik Riotaro said...

perggghhh..mmg skit jiwa smlm..
dh la maen kasar..
pastu referee brt sblh..
pdg lak cm hampeh..
skit jiwa..
btol tu anna..
kita klah yg bermaruah..

Niesa said...

semlm mmg sebak ar..kita kalah sbb kena sabotaj..dorg men kotor..seblm game dh sabotaj..reff cm hape je..kesian fadhli shah.. :(

NS said...

dari awal tengk asyik kad kuning je......sikit2 malaysia kene..tapi jgnlah kita smpai mencarut yg bkn2,buat page hina reff tu ,mmbazir mase je

adianiez AIDA said...

yes. da lawan, kalah menang di tgn Allah :-)
yg penting, usaha sehabis baik harimauMalaya!

p/S: butang follower aida bawah sekali, kat footer blog :-) tak jumpa jugak nanti, pm ye :-)

deqjamucuxx said...

tak tengok la bola ni.. hihi

btw, kalah menang adat pertandingan

Badren Awang said...

salam..Kita tak kalah pada Thailand..kita kalah pada Reff yang Banggang...Untuk Skuad akan datang ..minta No.10 dan 7 Malaysia d Gugurankan...bagi yg layak untuk bmain..

amy syahiera said...

yeah ! setuju , memang pengadil berat sebelah . tak layak jadi pengadil kalau tak adil . memang geram la semalam . tapi , tetap banggan dengan mereka . mereka da main bersungguh sungguh . tapi , pengadil tu macam ^$#$%^&

MisEyz BLurz said...

Takpe..yg penting Malaysia tetap juara!^_^
http://miseyz.blogspot.com/2012/12/review-follower-200.html

soccer said...

singgah balik ya,,,

Nurul Faiz said...

Kalah atau menang, Malaysia tetap di hati.

Misz Fazie said...

tetap sokong Harimau Malaya sampai bila2. anti Thailand dgn reff kpop tu.. heee

Cik Yaya said...

yaya xtengok..tapi taw la komen2 penyokong2 msia yang tengok perlawanan tu..termasuk parents yaya jgk..hehe ramai mengate psl pengadil korea tu ..kan..apapun harap pemain msia akan berusaha lagi dan mengambil pelajaran dri perlwann mrk tu

bredmart said...

tetap semangat yah, jangan pantang menyerah

syiela said...

tengok kejap je pastu sibuk tidurkan kembar sekali tertido sama :(

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

Ahlam xsempat tgok.. tapi dari pembacaan di paper, di FB, di blog... buat Ahlam sedih jgk...huhu btw Harimau melaya tetap di hati :)

sha (chirp chirp) said...

betol2! reff tu mmg berat sblh. panas je hati tgk. huhu. papepon harimau malaya main mmg the best, kna lanyak terok pon steady je. go, go, go! :D

genial said...

selamat kalau begitu tuk tim Malaysia ;)

ANNA MARIANA said...

s h a - huh, tahu xpe.. sakit hati betul tengok..

ANNA MARIANA said...

OPPs! - mungkin.. harap2 lepas ni dia x disuruh jadi pengadil dah masa perlawanan malaysia..

ANNA MARIANA said...

Crack - tahu xpe... memang sakit hati dan geram sungguh2 anna waktu 2...

ANNA MARIANA said...

zookdee - terima kasih ye.. cuba tengok cbox anna... dah menjadi.. =)

ANNA MARIANA said...

kitatauke - betul 2.. tapi sakit hati kat pengadil 2 memang x dapat nak buang...

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - malaysia selalu di uji yang teruk2 kan... sedih sangat...

ANNA MARIANA said...

Niesa - masa 2 anna rasa sebak ja reff buat gitu..

ANNA MARIANA said...

NS - kalo orang dah marah macam2 boleh dibuatnya... ^__^

ANNA MARIANA said...

adianiez AIDA - xpe, moga nanti piala 2 akan jadi milik malaysia semula..
ok kak..

ANNA MARIANA said...

deqjamucuxx - nasib baik x tengok, kalo tengok pon mesti sakit hati..

ANNA MARIANA said...

Badren Awang- betul 2.. bagi pada yang betul2 cekap..

ANNA MARIANA said...

amy syahiera - anna doakan moga pengadil 2 sedar akan kesilapan yang dibuatnya.. dia dah main kotor dalam perlawanan ni..

ANNA MARIANA said...

MisEyz BLurz - yesss... juara di hati, minda n jiwa kita... bangga ngan malaysia..

ANNA MARIANA said...

soccer -yes, i will.. =)

ANNA MARIANA said...

Nurul Faiz - anna sokong 200% kata2 nurul..

ANNA MARIANA said...

Misz Fazie - terbaiklah misz.. =)

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - tahu xpe... kalo yaya tengok mesti akan geram n marah..

ANNA MARIANA said...

bredmart -betul 2... buka kalah selamanya.. =)

ANNA MARIANA said...

syiela- hehehhehe.. x tengok lagi bagus kak dari tengok tapi menyakitkan hati je ngan reff..

ANNA MARIANA said...

Ahlam Miera Amirul Shafie - selamanya malaysia tetap dihati kita semua..

ANNA MARIANA said...

sha (chirp chirp)- betul 2.. x kasar pon malaysia main..

ANNA MARIANA said...

genial - terima kasih ye udah support malaysia..

Niesa said...

xde rezeki Malaysia thun ni kan..xpe la..sabo je la..

ANNA MARIANA said...

Niesa- betul..insyallah, piala akan datang milik malaysia..

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama X tengok bola.. uhhhUU

ANNA MARIANA said...

Wak Gelas™ - rugi la wak...

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST