RSS
Container Icon

IBU @ DOKTOR?


Kalau sakit korang akan cari siapa ?

Anna akan cari mak Anna..

Korang pula macam mana?

Jom kongsi2..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

52 comments:

Wak Gelas™ said...

saperla kita tanpe emak kanns..,uHHUu, wak pon rindu kat arwah emak wak jugakks.,

TiranaAduka said...

salam
Aedeh,! Terkenang ta pd mak ta pulak.aduhai..huk hukhuk.,

Aku Penghibur said...

mestilah mak first dan lepas dapat jummpa kena marah sakit tapi tak jump doktor.. jadi acik perlukan mak dan doktor

nita said...

walaupun dah tua still ingat kat arwah mak bila sakit...

Dkna Abza said...

confirm cari mak!

nuyui a.k.a miss YUI said...

cari MAK!

aTieYusof Family said...

Cari mak dulu..pastu cari Doktor..hehe:)

Azuria Abdullah said...

ermm..dua2 pon bukan..mak jauh..kna la cr hubby..

Iswady Wahid said...

kalau saya sakit, saya perlu obat agar cepat sembuh. Apalagi saya seorang pharmacist

Tuan askalani said...

saya pilih mak..hehe

BUNDA a.k.a KN said...

mula2 bunda cari panadol atau minyak angin...kalu teruk sgt baru cari pak doc,

ye lah bunda kan dah takder mak ..takder suami..tempat mengadu..huhu..:((

sabella mohamad said...

mak ni boleh jadi macam2 kan . boleh jadi doktor , cikgu . hihi

Kesuma Angsana said...

dulu2 cari arwah abah skang sah2 lah en hubyy bila sakit hehehe

Cik Yaya said...

salam cik anna =)

mestila mak kiterrr..memalam tido ngn mak sok pagi da baik dahh..hoho ;p

Mieya Atiera said...

Sama lah dengan Mieya.

Hatimi Tahirruddin said...

sy pon nak mak jugak...haha

michelle De hunny said...

mestilah mak..
hikhiks :)

puteri kasih said...

pastinya puteri akan cari mak :)

Ayie Abas said...

salam anna :)

klu ayie tgok sakit yg mcm mana...

kalau sakit serius perlukan rawatan hospital..mak kita pun mahu kita segera dpt rawatan hospital kn? hehe :)

Boby Ramadhan said...

kalo saya lebih ke MAK, Karena Mak segala galanya :)

Situs Top Info said...

kunjungan perdana gan..
salam kenal dan sukses terus..

ANISRAHIM said...

Sy pon x tahu sbb sy mmg duk ngan mak, so bile sakit, mak suruh cari doktor hehe

sha (chirp chirp) said...

ibu! :)

latifah zainal said...

kalau sakit saya cari mak dulu...dah manja2 dengan mak dan mintak nasihat, petua bagai baru cari doktor.

ANNA MARIANA said...

Wak Gelas™ - betul wak ^__^

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - wsalam... mak akan sentiasa di hati kita kan..

ANNA MARIANA said...

Aku Penghibur - hihihihi

ANNA MARIANA said...

nita - mak ratu di hati kita..

ANNA MARIANA said...

Dkna Abza - ^__^

ANNA MARIANA said...

nuyui a.k.a miss YUI - ^__^

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - hihihihi..

ANNA MARIANA said...

Azuria Abdullah - wahhh.. hihih

ANNA MARIANA said...

Iswady Wahid - kalo macam 2 senang sangat.. :)

ANNA MARIANA said...

Tuan askalani - ^__^

ANNA MARIANA said...

BUNDA a.k.a KN - ala bunda jangan sesedih k.. anna kan ada.. :)

ANNA MARIANA said...

sabella mohamad - ha, betul 2... :)

ANNA MARIANA said...

Kesuma Angsana - ^__^

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - wsalam.. wah, cik yaya masih tido ngan mak lagi ek.. bestnya..

ANNA MARIANA said...

Mieya Atiera - ^__^

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - ^__^

ANNA MARIANA said...

michelle De hunny - ^__^

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - ^__^

ANNA MARIANA said...

Ayie Abas - wsalam ayie..
betul3... hihihihih

ANNA MARIANA said...

Boby Ramadhan - ^__^

ANNA MARIANA said...

Situs Top Info - salam kenal sob :)

ANNA MARIANA said...

ANISRAHIM - ^__^

ANNA MARIANA said...

sha (chirp chirp) - ^__^

ANNA MARIANA said...

latifah zainal - ^__^

Acik Riotaro said...

mak

ANNA MARIANA said...

Acik Riotaro - ^__^

Iha Zaliza said...

Saya pilih mak, sbb mak saya dah pandai mcm doktor, kuikui.. tapi dalam masa yg sama kitorang akan cari doktor jgk.. :)

ANNA MARIANA said...

Iha Zaliza - hihihihihi

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST