RSS
Container Icon

PEMBANTU KESATRIA

Apa khabar semua...
Anna ok je cuma rasa macam nak 
demam balik je ni sebab
dari minggu lepas sampai ke hari ni 
waktu rehat Anna sangat2
tak cukup..Huhuhuh...
Banyak perkara yang perlu Anna selesaikan 
secepat mungkin..
Dan terkini semalam Anna dapat 
call dari PLKN..
Bukan call suh g latihan tapi Call untuk 
interview menjadi
Pembantu Kesatria.. Waaa, dengar 
memang gempaq kan..
Hari jumaat ni di 
Kem PLKN BALIK PULAU..
Doakan Anna berjaya k..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

28 comments:

Ayie Abas said...

salam anna :)

insya Allah..anna boleh..dgn jadi pembantu dlm PLKN nanti..anna makin byk aktiviti la..badan nk demam pun x jadi...hehe

hana hadi said...

waaah best tu.. jgn ditolak. semoga berjaya

sha (chirp chirp) said...

waaah, bakal comando ni.dari kiri, cepat jalann! hhihi

Nurul Hidayah said...

sekali bace macam kesatria baja hitam katun tu pun ade bunyinye.. haha.. Selamat Berjaya Anna^^

Kesuma Angsana said...

Slm singgah balas, DOne follow juga yer 739. Take care & jada diri yer

puteri kasih said...

good luck anna..do your best dalam interview nanti :)

michelle De hunny said...

ingatkan terpilih join plkn td.
hehehee..

rezeki tu.goodluck kak anna :)

iswady said...

good post

tisa said...

congrats atas call nya

tirahzairi said...

wahhh...tahniah dpt interview...semoga berjalan lancar k

Hatimi Tahirruddin said...

haha ingatkan kena masuk plkn balik....apa2 pun semoga berjaya dalam interview tu nanti....nanti best la boleh raging bebudak plkn tu....

hek hek hek (gelak jahat)

Cik Yaya said...

salam =)

ow..ye..pernah2 dgr..tp xtau deskripsi tugas dia apa..lupa..selalu apply kat spa tu pernh nmpk..hehe

ANNA MARIANA said...

Ayie Abas - wsalam ayie..
hahahahhaa, tapi letih ooo.. hahhahaha

ANNA MARIANA said...

hana hadi - thanks dear :)

ANNA MARIANA said...

sha (chirp chirp) - hahhaha, anna kawad pon berterabur...

ANNA MARIANA said...

Nurul Hidayah - hahhahahhaa, thanks dear :)

ANNA MARIANA said...

Kesuma Angsana - akan di follow balik.. thanks dear :)

ANNA MARIANA said...

puteri kasih -thanks dear n pray 4 me..

ANNA MARIANA said...

michelle De hunny - hihih, anna dah 24 boleh lagi ek? thanks dear.. :)

ANNA MARIANA said...

iswady - ^__^

ANNA MARIANA said...

tisa - thanks dear :)

ANNA MARIANA said...

tirahzairi - amin.. thanks dear.. :)

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - hahhahahha, memang best bab raging2 ni.. hihihih... thanks dear..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - kalo anna tugas anna ialah jurulatih fizikal.. hihihih...

TiranaAduka said...

gud luck

Faridzuan said...

Wow! Seronoknya dapat panggilan jadi pembantu kesatria! Harap nanti jangan banyak marah-marah tau! Nanti cepat tua. Kekalkan awet muda. :3

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - thanks ^__^

ANNA MARIANA said...

Faridzuan - hihihihi, sis ni baik orang nya... hahahha

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST