RSS
Container Icon

NAMA ANNA TERSENARAI?


Maaflah  Anna  lambat update entri ni.. 
Anna  buat  khas  entri ni untuk  timizero kerana 
beliau sudi adakan Carta Juara Komen.. 
Walaupon Anna tak menang tapi Anna rasa 
sangat bertuah kerana tersenarai
dalam Top 20 Carta Juara Komen yang 
beliau anjurkan..
Terima kasih juga buat  timizero kerana sudi
singgah dan komen di blog Anna..
Harap2 persahabatan ini terus 
berkekalan yer.. 
Aminnn..
Pada kekawan Anna yang belum lagi jadi 
follower timizerojangan tunggu lama2 k..
Rugi tau .. Jadi follower yang terpantas 
selepas habis baca entri ni k.. 
^__^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

wantie said...

thanks sebab singgah ke blog saya dan follow.
Tak sangka kamu follower ke 600. nanti saya review blog kamu yer.

boleh bagi nama penuh, alamat dan kontek no.
ada hadiah untuk kamu ke

wantie_mir@yahoo.com.

mmm.. boleh tak updated google plus. letak link blog kamu kat sana. senang sikit akak nak terjah blog ni.

Hatimi Tahirruddin said...

wah siap buat entri...hihihi....apa2 pun anna mmg rajin komen...tu sebab nama anna tersenarai...:)

ANNA MARIANA said...

wantie - thanks sis.. anna dah emel smua yang sis minta.. :)

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - x de la banyak sangat anna rasa.. btw, thanks again ye .. :)

TiranaAduka said...

follower ke 600blog sis wantie.tahniah ana.sis wantie ni best.sporting dan ramah mesra orgnya..
Open mineded dan suka membantu ramai blogger bru.cam tirana aduka amnya.

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka- wah, kira anna memang x silap la jadi follower kak watie.. bertuah sungguh anna rasa..

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST