RSS
Container Icon

TAMAN RIMBA & HADIAH DARI AYIE ABAS

Maaflah lama Anna tak update..
Dah 4 hari takde new story..
Jumaat lepas Anna g interview...
Oklah, interview 2 sebab tak la ramai sangat..
Penemuduga pon memang terbaik la..
Xde la kerek sangat..
Lepas 2 Anna ngan TUNANG Anna g mandi di Taman Rimba..
Agak lama jugak la kami tak pergi sana..
Adalah dalam 2 tahun lebih sebab kawasan 2 tutup kerana disyaki terkena
Kencing Tikus dan selebihnya kami takde masa nak g..
Jom layan beberapa keping gambar yang sempat Anna tangkap..










Oklah, selepas 2 Anna balik umah tetiba jeng jeng...
Anna nampak ada bungkusan atas meja Anna..
Bila buka terus tersenyum tengok hadiah ni..


Thanks to Ayie Abas sebab hadiah yang dikirimkan 
buat Anna telah
pon selamat Anna terima..
Cantik sesangat.. 
Mak Anna siap minta Anna pakai masa hari Raya nanti..
Hihihi..
Oklah, setakat ini sahaja yang mampu Anna kongsikan..
Anna nak kena sambung buat kerja sebab my fren takde..
Dia g kursus di Bangi kalo tak silap Anna..
Jumpa lagi k..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

38 comments:

aTieYusof Family said...

best nya mandi manda di air terjun...
lama tak pergi..
cantik hadiah..pink2 gitu..;)

Faridzuan said...

Boleh ke mandi kat sini? Lama saya tak main air kat sungai. Ekekeke.

nuyui a.k.a miss YUI said...

suasana tu nmpk menarik..

izan mama mia said...

dah lama tak mandi sungai...takut..ehe

Aku Penghibur said...

kena kencing tikus ??? ohh menakutkan

BUNDA a.k.a KN said...

dulu selalu gak gi berkelah kat sg congkak hulu langat, sekarang dah lama tak gi...

Cik Bluewendy Wendy said...

wah..tahniah..ayie nye cntest ritu tak smpt nak join..huhu.. chantek adiahnye :)

Syida Rasyidah said...

cantiknya tempat tu, tak pernah sampai lagi ke sana.. huhuhu

Kesuma Angsana said...

rezeki2 tu anna!

ayusyuhara said...

pernah datang sini..2-3 thn lepas rasanya..mmg best..tenang jerk..lepak2 tenangkan fikiran gitew...

latifah zainal said...

bestnya dpt mandi kat air tejun...sejukk...

Nastyna said...

cantik tempat nyer, so skang dah brsih dari sebarang ancaman la yer.

Ayie Abas said...

as salam anna :)

syukur hadiah dah selamat anna terima. :)

bila laa anna bole bawa ayie jln2 kat sana..cantik tempat nya...hehe :P

Hatimi Tahirruddin said...

wah mcm best tu bermandi manda hehe....

hana hadi said...

boleh mandi x?
hana pun dapat hadiah dari ayie.. xberkesempatan nak buat entry..huhu

Azuria Abdullah said...

wow..bestnya dpt hadiah..

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - memang best sis.. hihih, cantik kan kaler pink..

ANNA MARIANA said...

Faridzuan - sekarang boleh dah :)

ANNA MARIANA said...

nuyui a.k.a miss YUI - ^__^

ANNA MARIANA said...

izan mama mia - laa, kenapa pula?

ANNA MARIANA said...

Aku Penghibur - tapi sekarang dah ok dah..

ANNA MARIANA said...

BUNDA a.k.a KN - berkelah ni best kan bunda...

ANNA MARIANA said...

Cik Bluewendy Wendy - thanks dear :)

ANNA MARIANA said...

Syida Rasyidah - nanti singgah2 la k..

ANNA MARIANA said...

Kesuma Angsana - cantik kan? :)

ANNA MARIANA said...

ayusyuhara - sekarang dah ubahsuai sikit..lebih teratur..

ANNA MARIANA said...

latifah zainal - memang pon ... hihihi

ANNA MARIANA said...

Nastyna - yup tapi kalo jadi apa2 tanggung sendiri je..hihii

ANNA MARIANA said...

Ayie Abas - wsalam ayie..
alhamdulillah semuanya sampai dah..thanks skali lagi k.. cantik sangat hadiah 2..
insyaallah, bila nak datang penang? boleh anna bawakan.. hihihi

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - hihihihih, memang best pon...

ANNA MARIANA said...

hana hadi - boleh hana... wah, tahniah ye hana.. :)

ANNA MARIANA said...

Azuria Abdullah - hihihi.. cantik kan?

Cik Yaya said...

besh ke tmn rimba tu cik anna..huu
congrte tau mengg GA..^_^ pink cntik..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - best sangat2 sebab keadaan disitu tenang dan nyaman.. tapi kalo g cuti skolah x berapa sangat sebab ramai yg datang..
thanks cik yaya.. :)

Iha Zaliza said...

Tahniah kak Anna sbb menang GA ni.. iha pun dapat yang kaler pink jugak, cantik kan.. :)

ANNA MARIANA said...

Iha Zaliza - sama2 dear.. wah, sama la kita kan..hihihih

*cik cempaka* said...

shantek nye tmpat ni ...cam damai je tmpt nyer...

ANNA MARIANA said...

*cik cempaka* - memang pon.. jangan lupa singgah nanti k..

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST