RSS
Container Icon

PRU 13

Selesailah sudah undi mengundi ni..
Anna sudah pon jalankan tanggungkawab 
Anna sebagai rakyat Malaysia...
Macam2 yang dapat kita saksikan gelagat orang ramai 
sebelum dan semasa mengundi kan..
Anna pon tak terkecuali jugak..
Macam2 jadi kat Penang ni..
Yelah, Anna diturunkan untuk tugas khas pada hari 
sabtu jam 2000 hrs hingga jam 0400 hrs pada hari Ahad..
Kemudian balik dan rest dan g undi..
Habis je balik mengundi Anna sambung lagi tugas khas 
di balai polis jam 1800 hrs hingga hari isnin 0400 hrs..
Macam2 pergaduhan yang tercetus di kalangan warga Penang...
Anna pon pelik, Apa la yang nak sangat digaduhkan..
Anna agak letih jugak la sebab tak cukup rehat dan tido..
Tapi demi tanah air yang tercinta 
Anna sanggup korbankan nyawa dan segalanya..
Dan saat ni semua keputusan telahpon dikeluarkan..
Apa saja keputusan yang dikeluarkan haruslah kami terima..
Apa lagi yang boleh kami buat..
Nak ke tak nak ke kenalah akur saja..
Oklah, pada yang singgah dan komen di blog Anna 
ucapkan Terima Kasih sangat2 k.. 
Anna akan cuba balas secepatnya.. 

(* Thanks to Tirana Aduka sebab komen banyak di entrti Anna )

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

27 comments:

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah dah tunai t/jawab.
tu lah kan sis..terima je dgn redha keputusan yg diperolehi...
moga negara kita terus aman:)

Kesuma Angsana said...

yg ptg terima semua keputusan dgn redha kan !

AiSyA LiEzA said...

dah seesaikan tggjwb sbgai rkyat utk mgundi :)

puteri kasih said...

yang penting kita dah melaksanakan tanggungjawab kan. Dan sekarang moga yang telah dipilih oleh majoriti juga melaksanakan tanggungjawab mereka sebaiknya.

Mime MF said...

jari biru!!hehe apa pun kita dh selesai yunaikan tanggungjawab...tugas pemerintah pulak menunaikan janji mereka...:)

eita said...

semua dah selesai kan..

macam pakai inai plok..
hehehhe

ALoNa CintamaniszLite said...

pra dan pasca PRU 18 ni sangat ramai yg pandai membuat analisis sendiri, huhu...

ALoNa CintamaniszLite said...

sori...tersalah taip...PRU13, huhu..

hana hadi said...

hilang lagi x dakwat biru tu?

Cik Yaya said...

salam =)

mcm2 yg org update psl PRU ni..=)

Hatimi Tahirruddin said...

ooh anna ada bertugas ye...yg bergaduh tu biasa la anna...kalau takda angin masakan monyet melompat...eh? mcm salah peribahasa pulak...hihi

ANNA MARIANA said...

aTieYusof Family - alhamdulillah.. nak bising2 pon x guna dah.. janji PM kita tetap jadi PM untuk 5 tahun ini..

ANNA MARIANA said...

Kesuma Angsana - betul3.. :)

ANNA MARIANA said...

AiSyA LiEzA - alhamdulillah :)

ANNA MARIANA said...

puteri kasih - insyaallah, moga2 dorang diberi kesedaran..

ANNA MARIANA said...

Mime MF - betul 2.. insyaallah, sama2 kita doakan PM kita :)

ANNA MARIANA said...

eita - hahhaha, tau xpe.. hihihi

ANNA MARIANA said...

ALoNa CintamaniszLite - tambah2 tengok dalam wall fb.. macam2 yang dorang cakap.. rimas anna..

ANNA MARIANA said...

ALoNa CintamaniszLite - amboi, jauhnya dah g pru 18.. hihihihihi

ANNA MARIANA said...

hana hadi - hilang dah.. hihihi, hari isnin dah hilang..

ANNA MARIANA said...

Cik Yaya - wsalam..
hihihii, sejarah malaysia..

ANNA MARIANA said...

Hatimi Tahirruddin - yup, berat juga kepala sebab x cukup tdo.. hahhaha, amboi peribahasa... tapi macam kena pulak kan.. hihihih

hainom OKje said...

Ana ni kira orang penting SPR ke?....
Wah kat Penang mungkin lagi dahsyatkan situasinya

TiranaAduka said...

org penting rupanya.

TiranaAduka said...

org penting rupanya.

ANNA MARIANA said...

hainom OKje - xde la sis.. :)

ANNA MARIANA said...

TiranaAduka - xde la :)

Post a Comment

annamariana1989@yahoo.com

MY POPULAR POST